De winkelwagen is leeg

Gratis Full-event ticket voor de CeBIT ter waarde van €61,-

CeBIT 2014 ticket

De CeBIT is wereldwijd het belangrijkste evenement voor de digitalisering en wordt dit jaar van 20 t/m 24 maart gehouden. De CeBIT presenteert zich ieder jaar in Hannover op ’s werelds grootste beursterrein en wordt gezien als dé barometer van de IT-industrie. In een unieke verbondenheid van beurs en congres presenteren deelnemende wereldconcerns, middelgrote, kleine en startupbedrijven de relevante thema’s van informatie­technologie en digitalisering. Centraal staan de nieuwste technologieën, zoals kunstmatige intelligentie, autonome systemen, virtual reality, augmented reality, mensvormige robots en drones. Door de combinatie van expositie, conferentie en netwerkactiviteiten is de CeBIT een must voor het hele digitale bedrijfsleven. De CeBIT heet ook startups hartelijk welkom. Bij SCALE 11 presenteren zich meer dan 400 startups. Japan is deze editie partnerland.

Wij willen u graag een gratis Full-event e-ticket voor de CeBIT aanbieden ter waarde van 61 euro. Klik hier en u komt direct in de ticketregistratie terecht, de actiecode 2fvzo is al voor u ingevuld. Na succesvolle registratie ontvangt u het ticket op het opgegeven e-mailadres. U kunt deze uitprinten en meenemen naar de beurs. Als u een ticket registreert wordt automatisch een myCeBIT account voor u aangemaakt waarmee u op de CeBIT website kunt inloggen en in de CeBIT app. In deze app kunt u uw geregistreerde ticket terug vinden waardoor u alleen uw Smartphone hoeft te scannen om toegang te krijgen tot de beurs. In deze app kunt u tevens alle exposanten en events terugvinden en hier eventueel notities of foto’s aan toevoegen. Ook navigeren op het beursterrein is erg makkelijk met behulp van de app door de interactieve plattegrond.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klik hier op de CeBIT beurspagina te bezoeken.

Tags: CEBIT, CeBIT 2017, bezoeken,, gratis ticket