De winkelwagen is leeg

Forget everything you know about CeBIT!

Vanaf 2018 wordt de CeBIT geheel in een nieuw jasje gestoken. In 2018 herpositioneert de CeBIT zich als No.1 platform en festival voor digitale technologie, innovatie en business development voor digitale economie, met een compleet nieuw tijdslot.

Op woensdag 22 maart kondigde de Deutsche Messe een volledig nieuw concept aan voor de CeBIT 2018. Volgend jaar vindt de CeBIT plaats van 11 t/m 15 juni, met drie belangrijke pijlers, d!conomy, d!tec and d!talks. De CeBIT gaat zich afspelen rondom de openlucht site, met de EXPO Canopy als middelpunt. In het openlucht gedeelte komt de centrale d!campus voor ontmoetingen, showcases, openlucht demonstraties, gesprekken en party-achtige bijeenkomsten. In de hallen rondom de Canopy zullen de drie nieuwe pijlers zich huisvesten. De d!conomy showcase zal fungeren als een lead genererende machine, waarbij digitale solution providers en hun klanten in zowel commerciële als publieke sector met elkaar in gesprek kunnen gaan. Ontwrichtende technologieën en onderzoeksinstituten worden ingedeeld in de showcase d!tec. En, last but not least, het d!talk programma zal uitgebreide mogelijkheden bieden voor dialoog, discussie en het delen van kennis in een reeks conferenties, workshops en keynotes, die gehouden zullen worden op diverse locaties verspreid over het terrein.

Op 11 juni 2018 gaat het nieuwe vijfdaagse evenement van start met een exclusief dagprogramma dat alleen toegankelijk is voor genodigden en de pers. Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn d!conomy, d!tec en d!talk toegankelijk voor vakbezoekers, terwijl de week wordt afgesloten met een ‘open dag’ op vrijdag die voor het algemeen publiek toegankelijk zal zijn.

Klik hier voor onze CeBIT beurspagina.
docx096-2017-end_of_show_report.docx

Tags: CEBIT, CEBIT 2018, d!conomy,, d!tec,, d!talks