De winkelwagen is leeg

CEBIT 18: Vroegboekkorting op Pioneer-tickets!

De wereld om ons heen verandert. Digitalisatie beïnvloedt onze samenleving en de manier waarop we zakendoen. CEBIT biedt deze ontwikkelingen een platform en steekt zich in 2018 in een revolutionair jasje – dit jaar van 11 tot en met 15 juni.

Het kloppende hart van CEBIT is de nieuwe openlucht d!campus, waar bezoekers buiten kunnen genieten van showcases, street food en muziek. De hallen rondom de campus staan in het teken van drie hoofdthema’s: d!conomy, d!tec en d!talk. IT-innovaties en nieuwe technologieën gaan hand in hand met draaitafels en foodtrucks op de vernieuwde CEBIT. Ondanks de festivalatmosfeer, blijft CEBIT ook een beurs waar men zich focust op netwerken en het delen van nieuwsgierigheid voor digitale innovaties.

dconomydtecdtalkdcampus

Heb jij jouw ticket voor de toekomst al besteld? 
De vernieuwing van de CEBIT betekent ook dat er is gekozen voor een nieuwe ticket-setup. Pioneer-tickets zijn tot uiterlijk dinsdag 31 oktober 2017 verkrijgbaar voor een sterk gereduceerde prijs van 50,00 euro. Pioneer-tickets geven van dinsdag 12 juni tot en met vrijdag 15 juni 2018 toegang tot alle delen van de CEBIT; d!conomy, d!talk, d!tech en d!campus. Er zijn slechts 10.000 Pioneer-tickets beschikbaar.

weblink Klik hier om Pioneer-tickets voor CEBIT 2018 te bestellen


Meer informatie
pdfCEBIT 2018 | Download hier de plattegrond met clusters
 weblink Klik hier voor onze CEBIT 2018 beurspagina

Tags: CEBIT, CEBIT 2018, Vroegboekkorting