De winkelwagen is leeg

DOMOTEX Worldwide: The World of Flooring

DOMOTEX staat wereldwijd bekend als belangrijkste vakbeurs voor de vloeren- en tapijtindustrie. Met beurzen in Hannover, Shanghai (DOMOTEX asia/CHINAFLOOR) en Gaziantep (DOMOTEX Turkey) is het de perfecte marktplaats voor nieuwe contacten en zakelijke leads. In maart 2019 wordt een nieuw continent aan de portfolio toegevoegd: DOMOTEX USA in Atlanta.

Key Visual Domotex Worldwide credit Deutsche Messe AG

DOMOTEX Hannover - (10 - 13 januari 2020)
DOMOTEX Hannover is de place to be om te zien wat de floorcovering-industrie te bieden heeft. De hallenindeling is gestart, maar het is nog niet te laat om een goede standpositie te bemachtigen. Wilt u daar als exposant deel van uitmaken? Dat kan tot 21 februari 2019 tegen het vroegboektarief vanaf €149,00 per m² (bij 2-jarig contract) of €173,00 per m² (bij 1-jarig contract). Tevens bieden wij fair packages aan, waarbij stands turn-key worden opgeleverd.

Bezoek onze DOMOTEX Hannover beurspagina


 

Banner USA

DOMOTEX USA (28 februari - 2 maart 2019) 
DOMOTEX USA zal voor het eerst in de Verenigde Staten plaatsvinden. Er is veel interesse vanuit Europa en een groep Nederlandse bedrijven heeft zich reeds aangemeld. De focus ligt op karpetten, vloerbedekkingen, harde vloeren en toebehoren voor de sterk groeiende oostelijke regio van de Amerikaanse markt

Bezoek onze DOMOTEX USA beurspagina


 

Banner asia CHINAFLOORDOMOTEX asia/CHINAFLOOR (26 – 28 maart 2019) 
DOMOTEX asia/CHINAFLOOR dient als sterk platform voor de Aziatische vloerenindustrie, met een steeds groter aantal internationale bezoekers. Zo komen steeds meer bezoekers uit landen als Australië, Nieuw-Zeeland, India, Maleisië en Japan. Ook weten Amerikaanse inkopers inmiddels dit platform te vinden. Meer dan 60.000 geïnteresseerden uit 104 landen bezochten in 2018 de beurs in Shanghai.

Bezoek onze DOMOTEX asia/CHINAFLOOR beurspagina


 

Banner TurkeyDOMOTEX Turkey (27 – 30 april 2019)

DOMOTEX Turkey brengt de belangrijkste Turkse tapijtproducenten samen en is vanwege de geografische ligging een strategische vakbeurs voor de markt in Turkije en het Midden-Oosten.

Bezoek onze DOMOTEX Turkey beurspagina

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor deelname aan één van de DOMOTEX-beurzen? Neem dan contact met ons op.

Tags: DOMOTEX, 2019, Worldwide