De winkelwagen is leeg

Nederlands startup-paviljoen Hannover Messe 2020

Banner Hannover Messe 2020

De Hannover Messe is de hotspot voor baanbrekende technologische thema’s die de toekomst zullen vormgeven. Voor innovators en startups is Young Tech Enterprises (YTE) de thuisbasis en het platform voor nieuwe innovatieve, industriële technologieën. Young Tech Enterprises biedt jou rechtstreeks toegang tot meer dan 6.000 potentiële partners uit de productie-, logistieke en energiesector.

Enterprise Solutions BV en Hannover Consultancy BV organiseren een collectieve stand voor Nederlandse startups in Young Tech Enterprises (Hal 24) op de Hannover Messe 2020. Er kunnen 25 bedrijven deelnemen aan dit paviljoen.

Nederlands startup collectief 2

Voorwaarden deelname Young Tech Enterprises
Om in aanmerking te komen voor een deelname aan Young Tech Enterprises, dient jouw bedrijf aan de volgende voorwaarden voldoen. Young Tech Enterprises is bedoeld voor bedrijven die;

  • juridisch zelfstandige ondernemingen die minder dan vijf jaar actief zijn;
  • die minder dan 50 werknemers hebben;
  • en waarvan het jaarlijkse balanstotaal of de inkomsten niet meer dan €10 miljoen bedragen.

Voorwaarden Missievoucher (t.w.v. €1.000,00) (*)
Een voucher geldt als financiële tegemoetkoming van 50% van de deelnamesom aan Young Tech Enterprises. De reguliere deelnamesom bedraagt €2.000,00.  Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening. Het indienen van de voucheraanvraag bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) wordt verzorgd door Enterprise Solutions BV. Om in aanmerking te komen voor een missievoucher moet jouw bedrijf aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Werkzaam in het MKB;
  • waarbij de export in het afgelopen kalenderjaar minder dan 25% van de omzet bedroeg;
  • of jouw bedrijf staat niet langer dan drie jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Aanmelden Nederlands startup-paviljoen
Aanmelden voor deelname aan het Nederlandse startup-paviljoen kan via de onderstaande PDF. Vul de formulieren A1.1 - A1.2 en A2 in, en stuur deze (ondertekend) retour naar Hannover Consultancy BV: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

pdfFormulier aanmelden Nederlands startup-paviljoen Young Tech Enterprises


Meer informatie:
pdfDownload factsheet Nederlands startup-collectief Hannover Messe 2020
pdfDownload factsheet Young Tech Enterprises
pdfDownload beursplattegrond Hannover Messe 2020


(*)   Meer informatie over de Missievouchers via: https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/starters-international-business-sib/vouchers/missievouchers
(**) Voldoet jouw bedrijf aan de bovenstaande voorwaarden? Dan bedraagt de deelnamesom aan Young Tech Enterprises €1.000,00 na aftrek van de 50% bijdrage door het verzilveren van de Missievoucher.

Tags: HANNOVER MESSE, Young Tech Enterprises