De winkelwagen is leeg

The Netherlands Start-up Pavilion

Banner Hannover Messe 2020

De Hannover Messe is de hotspot voor baanbrekende technologische thema’s die de toekomst zullen vormgeven. Voor innovators en startups is Young Tech Enterprises (YTE) de thuisbasis en het platform op de Hannover Messe om nieuwe innovatieve, industriële technologieën te presenteren. Young Tech Enterprises biedt jou rechtstreeks toegang tot meer dan 6.000 potentiële partners uit de themagerelateerde industrieën. Nederlandse startups kunnen deze kans benutten door deel te nemen aan het Nederlandse startup-collectief.

psps business abroad en Enterprise Solutions BV organiseren een collectieve stand voor Nederlandse startups in Young Tech Enterprises (Hal 24) op de Hannover Messe 2020. Er kunnen 25 bedrijven deelnemen aan dit paviljoen.

Banner prijzen Factsheet YTE Hannover Messe 2020 PSPS

Voorwaarden deelname Young Tech Enterprises
Om in aanmerking te komen voor een deelname aan Young Tech Enterprises, dient jouw bedrijf aan de volgende voorwaarden te voldoen. Young Tech Enterprises is bedoeld voor bedrijven die;

  • juridisch zelfstandige ondernemingen die minder dan vijf jaar actief zijn;
  • die minder dan 50 werknemers hebben;
  • en waarvan het jaarlijkse balanstotaal of de inkomsten niet meer dan €10 miljoen bedragen.

Deelnemen en kosten
De kosten van deelname bedragen €1.600,- excl. BTW met gebruik van subsidie. Dit is exclusief reis- en verblijfkosten. De subsidie is bedoeld voor mkb-bedrijven met export minder dan 25% van omzet of bedrijven die niet langer dan drie jaar staan ingeschreven bij de KvK.


Aanmelden Nederlands startup-paviljoen
Aanmelden voor deelname aan het Nederlandse startup-paviljoen kan via de website van psps business abroad: http://psps-ba.nl/hannovermesse/


Meer informatie:
Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen van deze handelsmissie? Neem dan contact op met Monika Sanders (Managing partner psps) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via +31 (0)70 322 9006. 


Downloads:
pdfDownload factsheet The Netherlands Start-up Pavilion (NL)
pdfDownload factsheet The Netherlands Start-up Pavilion (EN)
pdfDownload factsheet Young Tech Enterprises
pdfDownload beursplattegrond Hannover Messe 2020

Tags: HANNOVER MESSE, Young Tech Enterprises