De winkelwagen is leeg

CeBIT maakt plaats voor jonge bedrijven.

CeBIT 2014 start me up.png

De Deutsche Messe biedt de kans om een gratis stand te winnen op de CeBIT 2014. Door aanmelding voor de "Start Me Up!" competitie kan men een gratis display stand op CeBIT 2014 te winnen.

Elke winnaar krijgt negen vierkante meter gratis waar men haar innovaties kan presenteren aan CeBIT 's internationale vakplubliek. Het meest optimale resultaat uit een CeBIT deelname behaalt men door duidelijk aan te geven in welke van de beurs acht nieuwe beursthema's men het beste past.

De "Start Me Up!" competitie is open voor alle bedrijven die nog niet hebben geëxposeerd op de CeBIT of niet in de afgelopen drie jaar hebben geëxposeerd op de CeBIT. Deelnemen doet u door een online profiel op www.cebit.de/en/startmeup/ aan te maken of via de Facebook app van "Start Me Up!". De top vijf inzendingen worden bepaald door een stemming op de CeBIT Facebook pagina. Een deskundige jury zal hierna bepalen welke twee van de vijf de gratis stand hebben gewonnen. De winnaars worden bekend gemaakt op 9 december 2013.

Bekijk de "Start Me Up!" video.

Klik hier voor meer informatie over de CeBIT 2014.