De winkelwagen is leeg


IAA Commercial Vehicles

IAA Commercial Vehicles
24-09-2020 - 30-09-2020

Bekijk de toekomst van transport en logistiek
Al meer dan zestig jaar biedt de IAA Commercial Vehicles (IAA CV) oplossingen en impulsen voor de bedrijfswagenindustrie en transportsector. Geen enkele mobiliteitsvakbeurs levert zo'n breed scala aan antwoorden op vraagstukken over innovatieve technologieën, economie, efficiëntie, prestatie en veiligheid. Dit omdat de IAA Commercial Vehicles alle marktspelers combineert. Niet alleen autofabrikanten, maar ook aanhanger- en carrosseriebouwers, IT-bedrijven, toeleveranciers en diverse startups zijn vertegenwoordigd.

De IAA CV is een ideale plek om de toekomst van transport en logistiek te bekijken en om de uitdagingen in de sector te bespreken. Meer dan 1.000 fabrikanten hebben de laatste editie van de IAA CV als exposant bijgewoond. De traditionele hoogtepunten zijn – naast zware vrachtwagens, bussen, aanhangwagens en carrosserieën - speciale voertuigen, automotive apparatuur en telematica. Welke mogelijkheden heeft IAA CV u te bieden?

Aanmelden
Aanmelden voor deelname aan IAA Commercial Vehicles 2020 is mogelijk vanaf september 2020. Meld u hieronder aan voor onze Commercial Vehicles nieuwsbrief om een notificatie te ontvangen. 


Bezoekersinformatie

pdfIAA CV 2018 | Plattegrond


Exposeren

pdfIAA Commercial Vehicles 2020 | Infographic en prijzen


Officiële website

Bezoek de officiële website
Nieuwsbrief

Schrijf hier in voor de nieuwsbrief
Beursfoto's

Beurslocatie