De winkelwagen is leeg


Micromobility Expo

Micromobility Expo
14-05-2020 - 16-05-2020

Micromobility Expo, bestaand uit een forum, expo en test track, presenteert een breed scala aan onderwerpen op het gebied van micromobiliteit. Fabrikanten, leveranciers, importeurs en dienstverleners van lichte elektrische voertuigen voor personen- en vrachtverkeer zullen hun nieuwste innovaties meenemen naar Hannover. Het aanbod varieert van monowheels tot Segways, elektrische fietsen en e-bikes/cargo bikes, e-scooters, e-scooters, e-scooters en lichte bedrijfsvoertuigen.

Op het forum kunnen micromobiliteitsexperts, gebruikers uit het bedrijfsleven en overheden de nieuwste innovaties, voorbeelden van huidige best practices en oplossingen bespreken. Het doelpubliek van de Micromobility Expo bestaat uit professionals van gemeentelijke en stedelijke overheden, stedenbouwkundige diensten en toeristische informatiecentra. De beurs richt zich ook op wetgevers, commerciële inkopers, dealers, logistieke bedrijven, wagenparkbeheerders, stationsbeheerders, reparatie- en onderhoudswerkplaatsen, verplegings- en thuiszorgdiensten en consumenten.

Beursthema's
De expo zal drie hoofdthema's behandelen: microvoertuigen, mobiliteitsinfrastructuur en mobiliteitsdiensten. Op het gebied van microvoertuigen zullen displays van fabrikanten, leveranciers van onderdelen, importeurs en dienstverleners in de sector van de lichte personen- en vrachtauto's te zien zijn.

Op het testparcours (op het openluchtterrein en in de paviljoens) kunnen bezoekende professionals en eindgebruikers een reeks microvoertuigen meenemen voor een proefrit.


Exposeren

pdfMicromobility Expo | Overzicht exposanten 2019


Officiële website

Bezoek de officiële website
Beursfoto's

Beurslocatie

Tags: Micromobility