De winkelwagen is leeg


DOMOTEX

DOMOTEX
11-01-2019 - 14-01-2019

De keuze voor een type vloer speelt een belangrijke rol in binnenhuisarchitectuur. Het is dus niet verrassend dat DOMOTEX - 's werelds grootste beurs voor vloeren - een belangrijke datum is in de agenda van talloze busines professionals.

Geen andere beurs biedt een dusdanig compleet aanbod vanuit de markt, geen platform geeft zo veel gelegenheid om nieuwe contacten op te doen of bestaande contacten te onderhouden. Of je nu op zoek bent naar nieuwe leveranciers, naar specifieke producten of hoopt meer te vernemen van jouw specifieke vakgebied tijdens de vele seminars en voordrachten, deze toonaangevende vakbeurs is een absolute must in jouw agenda.

Nieuw is Unique Youniverse. Unique Youniverse is het nieuwe platform voor interior design. In hal 9, de TREND-hal, zullen alle aspecten van design en architectuur - vanzelfsprekend in combinatie met vloeren – aan bod komen. Met diverse voorbeelden, presentaties en discussies.

Geheel in lijn met het motto van Domotex - "The World of Flooring" - elke productgroep en trend wordt in detail getoond op DOMOTEX Hannover. Of het nu gaat om hand- en machine- vervaardigde karpetten, textiele en elastische vloerbedekking, parket en laminaatvloeren, LVT's, ondervloeren etc. Ook apparatuur en technieken om vloeren te leggen komen ruimschoots aan bod.

Vakbezoekers komen vanuit de groothandel en retail, vanuit de architectuur en interior design. Ook vele geschoolde vloerenleggers weten de weg naar DOMOTEX. Zij verkrijgen een volledig beeld van de markt zodat zij zowel leveranciers als producten, prijzen en leveringsvoorwaarden met elkaar kunnen vergelijken. Een brede range aan specifieke events, branche-meetings en seminars biedt de mogelijkheid om kennis te vergaren en bepaalde onderwerpen verder uit te diepen.


Links

De laatste nieuwsberichten vindt u hier


Bezoekersinformatie

pdfDOMOTEX 2019 | Bezoekerbrochure
pdfDOMOTEX 2019 | Beursplattegrond
weblink DOMOTEX 2019 | Exposantenlijst


Exposeren

pdfDOMOTEX 2019 | Algemene brochure
pdfDOMOTEX 2019 | Aanmeldformulieren
pdfDOMOTEX 2019 | Deelnamevoorwaarden 
pdfDOMOTEX 2019 | Prijzen


Persinformatie

docxDOMOTEX_001-2019-Ankundigung_Leitthema_EN_414.docx
docxDOMOTEX_002-2019-Framing_Trends_EN_414.docx


Officiële website

Bezoek de officiële website
Nieuwsbrief

Schrijf hier in voor de nieuwsbrief
Beursfoto's

Beurslocatie