De winkelwagen is leeg


CeMAT

CeMAT
20-04-2020 - 24-04-2020

Als 's werelds belangrijkste evenement voor de intralogistiek, biedt CeMAT het perfecte podium voor tal van internationale fabrikanten om hun innovatieve ideeën te presenteren. Belangrijke technologieën zoals cloud computing, mobiele applicaties, real-time communicatie en Big Data worden steeds belangrijker. Fabrikanten, retailers en sales experts komen naar CeMAT om zich een overzicht te verschaffen van innovatieve oplossingen om de goederenstroom nog intelligenter te beheren.

CeMAT 2018 toonde een uitgebreid overzicht van de internationale intralogistieke markt. Door de beurs in vijf themagebieden in te delen is de gehele intralogistiek gedekt. CeMAT 2018 vond parallel aan HANNOVER MESSE plaats.

CeMAT Worldwide
Niet alleen in Hannover, maar ook in de rest van de wereld timmert de Deutsche Messe hard aan de weg om zich op nieuwe markten te bewegen en haar succesvolle CeMAT formule uit te bereiden. De CeMAT beurzen geven de internationale handel op het gebied van intralogistiek en supply chain management een absolute boost. Bekijk hier een overzicht van alle CeMAT beurzen.


Links

Het laatste nieuws vindt u hier.


Bezoekersinformatie

pdfCeMAT 2018 | plattegrond


Persinformatie

 


Officiële website

Bezoek de officiële website
Nieuwsbrief

Schrijf hier in voor de nieuwsbrief
Beursfoto's

Beurslocatie