De winkelwagen is leeg

Persconferentie DOMOTEX 2016

Domotex pers

Uitnodiging Persconferentie DOMOTEX 2016

Over enkele maanden opent DOMOTEX 2016 haar poorten. Van 16 t/m 19 januari 2016 zal het beursterrein in Hannover wederom hét internationale platform zijn van de carpet-, vloerbedekkings-, parket- en laminaatbranche. DOMOTEX belooft wederom een sterke en internationale show neer te zetten, zo'n 1400 exposanten uit 60 landen zullen afreizen naar Hannover in 2016. Naast een uitgebreid aanbod exposanten biedt de DOMOTEX verscheidene hoogstaande evenementen. Zo is “Innovations@DOMOTEX”, wederom aanwezig als presentatie- en communicatieplatform voor de nieuwste trends en innovaties in de industrie.

Graag willen wij vakpers uitnodigen om zich vóóraf te informeren over de DOMOTEX 2016. Op dinsdag 22 september 2015 vindt in samenwerking met de Belgische vertegenwoordiging de Benelux persconferentie plaats.

Sprekers
De volgende sprekers zetten alle belangrijke feiten voor komende editie op een rij: Deutsche Messe AG, Mevrouw Susanne Klaproth, Directeur DOMOTEX MFLOR, de heer Peter Kuipers, Directeur Eonomie en Exportpromotie Fedustria, de heer Mark Vervaeke, Directeur Global Fairs SA, de heer Mattias Dreher, Directeur Hannover Consultancy BV, de heer Victor Koppelaar, Directeur

Locatie en tijd
De bijeenkomst vindt plaats vanaf 10.45 uur, in Restaurant De Hoefslag, Vossenlaan 28, 3735 KN, Bosch en Duin, Telnr.: 030 – 2251051. Wij sluiten de persbijeenkomst af met een lunch. Wij horen graag voor maandag 14 september of u aanwezig zult zijn.

Programma
10:45   Ontvangst in de Lounge Bar
11:15   Persbijeenkomst in de Salon
12:30   Lunch in de Dining Room

Klik hier om u aan te melden voor de persconferentie!

Voor vragen kunt u contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.