De winkelwagen is leeg

Think big! VS is partnerland van de HANNOVER MESSE 2016

USA partnerland

Barack Obama ziet de versterking van de Amerikaanse industrie als een belangrijke nationale prioriteit. De Amerikaanse industrie moderniseert in rap tempo, waarbij de digitale intergratie van productieapparatuur onstuitbaar in opmars is.

In de afgelopen jaren heeft de Hannover Messe in toenemende mate de handelsbetrekkingen met de VS aangetrokken. Nu de VS partnerland is voegt dit een nieuwe dimensie toe aan deze speciale relatie.

In de Noord-Duitse stad Hannover, zal de Verenigde Staten zich presenteren als producent en exporteur van hoge kwaliteit en wereldwijd concurrerende producten. De Amerikaanse president Obama heeft herhaaldelijk duidelijk gemaakt dat de Verenigde Staten ook buitenlandse investeringen verwelkomt - een verlangen dat wordt onderstreept door een verbeterd investeringsklimaat, nieuwe infrastructuur en onderwijs en opleidingsprogramma's in de VS.

De primaire focus van de partnerland campagne georganiseerd door de Verenigde Staten zal bestaan uit energie-efficiëntie en de productie van energie, state-of-the-art technologie, onderwijs en voortgezet onderwijs, alsmede om internationale handelsbetrekkingen te bevorderen.

Meer informatie over VS partnerland vindt u hier.