De winkelwagen is leeg

Dutch Industrial Supply Pavilion op de HANNOVER MESSE 2016

PartnerCountry2014I

Nevat, Metaalunie, Brainport Industries en Mikrocentrum slaan de handen ineen.

Voor de derde keer zullen de organisaties, Nevat, Metaalunie, Brainport Industries en Mikrocentrum de handen ineen slaan om Hal 4 oranje te kleuren. Voor individuele bedrijven vergt de voorbereiding van en deelname aan buitenlandse beurzen vaak grote inspanningen. Evenals in de voorgaande jaren zullen ook in 2016 Brainport Industries, Holland Innovative, Koninklijke Metaalunie, Mikrocentrum en Nevat, Hannover Consultancy, en de ministeries van Economische- en Buitenlandse zaken samenwerken om een grote Nederlandse presentatie in te richten.

De paviljoens krijgen een prominente plaats in Hal 4 van de Hannover Messe. Doel van deze samenwerking is ontzorging van de aangesloten bedrijven en versterking van de Nederlandse positie op internationale markten. Als deelnemer profiteert u van de collectieve marketing van de Nederlandse toeleverindustrie en wordt veel werk uit handen genomen. Meer informatie over deelnamemogelijkheden vindt u op de website http://www.dutchindustrialsupply.nl/.

Heeft u vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..