De winkelwagen is leeg

Persconferentie HANNOVER MESSE 2016

presse centrum standard teaser tablet

De HANNOVER MESSE zal plaatsvinden van 25 t/m 29 april. De HANNOVER MESSE wordt gezien als het wereldtoneel van de technologische industrie. Maar liefst 6.500 exposanten uit 70 landen en 220.000 internationale vakbezoekers in 2015 bevestigden dit imago. Het leidende thema voor de komende editie is: "Intergrated Industry - Discover Solutions" en de Verenigde Staten zijn geselecteerd als partnerland. Uiteraard zullen wij op deze persconferentie ook de Nederlandse deelname belichten en zullen er diverse organisatoren van Nederlandse paviljoens aanwezig zijn.

Sprekers
Marc Siemering, Senior Vice President HANNOVER MESSE, Deutsche Messe AG en Victor Koppelaar, Directeur Hannover Consultancy BV brengen u op de hoogte. Als gastsprekers verwelkomen wij Hans Meeske General Director, Holland Innovative en PG Kroeger, Hoofdredacteur ScienceGuide.

Netwerken
Na de persconferentie heeft u de gelegenheid om nader kennis te maken tijdens de lunch.

Locatie en tijd
De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 12 januari 2016, vanaf 11.00 uur, in De Nieuwe Liefde, Da Costakade 102, 1053 WP Amsterdam. In de nabijheid van De Nieuwe Liefde vindt u diverse parkeergarages.

11.00 Ontvangst in de Foyer
11.30 Persbijeenkomst in de Kleine Zaal
12.30 Lunch in de Foyer

We vernemen graag voor dinsdag 22 december of u in de gelegenheid bent op 12 januari aanwezig te zijn. U kunt zich aanmelden door middel van dit aanmeldformulier.