De winkelwagen is leeg

DRONEMASTERS SUMMIT @CeBIT 2016

DRONEMASTERS

Het is tijd voor een internationale drones top. Maak kennis met de specialisten van het drone universum op de CeBIT. Met een tentoonstelling oppervlakte van ongeveer 450.000 m² (5.000.000 m ²) en een verwachte opkomst van rond de 250.000 bezoekers, is de CeBIT één van de grootste en meest internationaal vertegenwoordigde digitale zakelijke evenementen.

EXHIBITION
ONTWERP UW EIGEN STAND
Boek vloeroppervlak en ontwerp uw eigen showcase. Gebruik uw corporate design als basis voor uw ontwerp en meubels. Met het ontwerpen van een eigen stand kunt u een unieke look demonstreren en u onderscheiden van de concurrentie. We zijn er om u te helpen bij elke stap!

FAIR PACKAGES
De ideale stand voor uw bedrijf. Met een fair package wordt u voorzien van standaard standbouw en kunt u gebruik maken van diverse lead management diensten. Vanzelfsprekend staan wij voor u klaar voor eventuele vragen voor en tijdens het evenement. Er zijn al fair packages beschikbaar vanaf EUR 5.421 all-inclusive. In de kostenplanner kunt u gemakkelijk uitrekenen wat uw stand gaat kosten.

CONFERENTIE
De DroneMasters conferentie, die wordt gepositioneerd tussen het tentoonstelling gebied en het circuit, biedt een 360-graden panorama van de drone wereld. Van het bedrijfsleven en de wetenschap tot aan entertainment en sport. Maak kennis met grote en kleine spelers uit de hele wereld, ontdek wat zij te zeggen hebben over de nieuwste trends, innovaties en voorspellingen over hoe drones onze woon- en werkomgeving kunnen gaan veranderen in de komende jaren. De conferentie verbindt drone professionals met uiteenlopende achtergronden met elkaar: fabrikanten, solution providers en gebruikers, dienstverlenende bedrijven, investeerders, creatieve geesten en vooruitdenkers.

ARENA
De arena zal vijf dagen in het teken staan van FPV racen, vluchtdemonstraties en uitdagingen voor ontwikkelaars en piloten.

Klik hier voor de brochure van DRONEMASTER SUMMIT.
Klik hier voor onze CeBIT beurspagina.