De winkelwagen is leeg

VIP Studiereis HANNOVER MESSE

heliview

Graag stellen wij u op de hoogte van het feit dat onze partner Heliview een studiereis organiseert naar de HANNOVER MESSE. Van 24 tot en met 26 april 2016 kun u meereizen met dé VIP Studiereis HANNOVER MESSE. Een unieke mogelijkheid om:

  • ervaringen te delen met gelijkgestemden
  • uw netwerk uit te breiden met waardevolle contacten
  • direct aan de slag te gaan met het thema Smart Industry binnen uw organisatie door de concrete handvatten die u krijgt aangereikt
  • gericht een bezoek te brengen aan de HANNOVER MESSE door deel te nemen aan georganiseerde flight tours (rondleidingen over de beursvloer)
  • geheel onbezorgd op reis te gaan
  • een maximale return on investment te halen uit uw twee dagen in Hannover

Synergie in de keten
Het thema van deze VIP studiereis is Smart Industry – Synergie in de keten.

“Je hebt inzicht, inspiratie, ambitie en lef nodig om doorbraken te realiseren”

Aldus Rob Karsmakers (Corporate Affairs Lead Advanced Manufacturing bij Philips en programmacommissielid van deze studiereis). Dat besef wordt tijdens deze reis meegeven. Deze studiereis wordt gezien als een eerste aanzet tot het ontstaan van nieuwe netwerken om te komen tot synergie in de keten.

Het programma
De VIP Studiereis kenmerkt zich door een goede combinatie van een sterk inhoudelijk programma afgewisseld met een sociaal programma met veel netwerkmogelijkheden. Na twee intensieve en inspirerende dagen (inclusief bedrijfsbezoek en een bezoek aan de HANNOVER MESSE) zit u bomvol nieuwe ideeën, bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Smart Industry, heeft u een waardevol nieuw netwerk én meer inzicht in de mogelijkheden voor uw eigen organisatie.

Meer informatie over het programma vindt u op hannovermesse.heliview.nl.

Reist u ook met mee met Heliview en helpt u mee om tot synergy in de keten te komen?