De winkelwagen is leeg

Gratis toegang HANNOVER MESSE 2016

Ticket Hannover Messe

De belangrijkste industriebeurs ter wereld wordt van 25 t/m 29 april 2016 in Hannover georganiseerd. De HANNOVER MESSE 2016 verenigt vijf vakbeurzen op één plaats: Industrial Automation, Energy, Digital Factory, Industrial Supply en Research & Technology. Centrale thema's van de HANNOVER MESSE 2016 zijn industriële automatisering en informatietechniek, energie- en milieutechnologieën, industriële toelevering, productietechnologieën en dienstverlening alsmede onderzoek en ontwikkeling. De Verenigde Staten zijn het partnerland van de HANNOVER MESSE 2016.

Bij deze willen wij u een gratis full-event ticket ter waarde van 76 euro aanbieden. Klik hier en registreer een gratis ticket. Na succesvolle registratie ontvangt u het ticket op het opgegeven e-mailadres. U kunt deze uitprinten en meenemen naar de beurs. Als u een ticket registreert wordt automatische een myHANNOVER MESSE account voor u aangemaakt waarmee u op de HANNOVER MESSE website kunt inloggen en in de HANNOVER MESSE app. In deze app kunt u uw geregistreerde ticket terug vinden waardoor u alleen uw Smartphone hoeft te scannen om toegang te krijgen tot de beurs. In deze app kunt u tevens alle exposanten en events terugvinden en hier eventueel notities of foto’s aan toevoegen. Ook navigeren op het beursterrein is erg makkelijk met behulp van de app door de interactieve plattegrond.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klik hier op de HANNOVER MESSE beurspagina te bezoeken.