De winkelwagen is leeg

6e PUMP PLAZA op de Hannover Messe

Naamloos 1

In samenwerking met de Deutsche Messe AG organiseert het vaktijdschrift Pumpe DE het 6e PUMP PLAZA – het expertisecentrum voor pompen, pompsystemen en componenten.

Het Pumpe DE PUMP PLAZA is ontworpen als een gezamenlijke stand in de aandrijftechniek-hal van de Hannover Messe en is een ontmoetingsplaats voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in pompsystemen en componenten. Na de succesvolle eerste 5 jaar met een groei van 10 naar 31 exposanten uit 9 landen, heeft PUMP PLAZA zich met een oppervlakte van 850 m2 ontwikkeld naar een top evenement voor de hele sector. In 2016 presenteert het PUMP PLAZA met 36 topmerken een nieuw record in het aantal deelnemers.

PUMP PLAZA 2.0
Na 5 jaar gaan we in 2016 met een volledig gemoderniseerde stand van start, waarmee de communicatie tussen exposanten en bezoekers is geoptimaliseerd. Het ontwerp is, zoals altijd, open en nodigt uit de stand te bezoeken.

PUMP PLAZA Hospitality Center
In het vernieuwde concept is een compleet nieuwe ‘Hospitality Center’ opgenomen. Hier wordt u binnen bereik van de bar of de naastgelegen lounge corners in passende ambience ontvangen en kunt u van ons cateringaanbod gebruik maken. Naast de centraal gelegen ‘Hospitality ruimte’ bieden ook Catering-Service-Points de mogelijkheid om verfrissingen en kleine snacks te bestellen. Zo wordt u als gast van het PUMP PLAZA met alle egards ontvangen.

HIGHLIGHT: PUMP PLAZA in concert 27 april 2016
Een bijzonder hoogtepunt is de Internationale Standparty op woensdagavond met buffet en live muziek. Een inmiddels legendarische  avond op de beurs, waar men in een ontspannen sfeer nieuwe contacten vindt en gesprekken voeren kan, begeleid door muziek van een top band.

HIGHLIGHT: PUMP day 28 april 2016 georganiseerd tijdens het Forum Industrial Automation
Tijdens het Forum Industrial Automation zullen er donderdag in de ochtend interessante presentaties worden gegeven, gevolgd door een afsluitende podium discussie rond energie efficiënte  pompen en pompsystemen. Gerenommeerde bedrijven als KSB, Grundfos, Edur en Mitsubishi informeren over de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom pompen en pompsystemen. (foto Forum)

HIGHLIGHT: Met Technology Tour naar het PUMP PLAZA
Twee maal per dag ontvangen wij de Technology Tour op het PUMP PLAZA. De tijden zijn om 10.00 en 14.00 uur.
Schrijf hiervoor in via http://www.hannovermesse.de/en/program/tours/guided-tours/

Bezoek het PUMP PLAZA
U bent van harte uitgenodigd het PUMP PLAZA te bezoeken in hal 15, stand G43. Naast individuele bezoekers zijn delegaties van harte welkom. Voor hen kunnen we desgewenst een speciale ontvangst organiseren. Neem hiervoor contact op met ons.

Voor verder informatie met o.a. een overzicht van alle deelnemers én het aanvragen van uw gratis entreebewijs, kijk op onze website www.pumpede.de

Klik hier voor de HANNOVER MESSE beurspagina.