De winkelwagen is leeg

Wij nodigen u uit voor de CeMAT 2016

Ticket Hannover Messe

Van 31 mei t/m 3 juni 2016 wordt in Hannover de CeMAT georganiseerd. Deze beurs vindt om het jaar plaats en wordt internationaal gezien als dé ontmoetingsplaats voor de intralogistiek. Wereldwijd verbonden netwerksystemen, efficiënte automatisering en nieuwe verpakkingsoplossingen domineren de industrie. In lijn met haar pioniersrol, heeft Duitsland zich gepositioneerd als 's werelds top exportnatie in deze industriële sector. Als motor voor innovatie, brengt CeMAT marktleiders, kleine en middelgrote ondernemingen, top beleidsmakers en deskundigen in het vakgebied bijeen. Kortom, een uniek platform dat u zeker niet wilt missen!

Wij willen u graag een gratis dag ticket voor de CeMAT aanbieden ter waarde van 31 euro. Klik hier en u komt direct in de ticketregistratie terecht, de actiecode 4h3mh is al voor u ingevuld. Na succesvolle registratie ontvangt u het ticket op het opgegeven e-mailadres. U kunt deze uitprinten en meenemen naar de beurs. Als u een ticket registreert wordt automatische een CeMAT account voor u aangemaakt waarmee u op de CeMAT website kunt inloggen en in de CeMAT app. In deze app kunt u uw geregistreerde ticket terug vinden waardoor u alleen uw Smartphone hoeft te scannen om toegang te krijgen tot de beurs. In deze app kunt u tevens alle exposanten en events terugvinden en hier eventueel notities of foto’s aan toevoegen. Ook navigeren op het beursterrein is erg makkelijk met behulp van de app door de interactieve plattegrond.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tags: CeMAT 2016,, CeMAT