De winkelwagen is leeg

parts2clean 2016, topbeurs uitsluitend gewijd aan industriële oppervlakte reiniging.

p2c 2016

Van 31 mei t/m 2 juni 2016 wordt in Stuttgart de parts2clean georganiseerd. Tevens zullen tegelijkertijd 6 andere beurzen plaatsvinden op het beursterrein in Stuttgart, waaronder O&S en LASYS. Dit maakt het mogelijk om u in korte tijd op een zeer uitgebreid scala aan onderwerpen op te hoogte te stellen. parts2clean is internationaal de enige vakbeurs uitsluitend gewijd aan de problematiek van reiniging van industriële onderdelen en oppervlaktereiniging. Kortom, een uniek platform dat u zeker niet wilt missen!

Grondigere reiniging, een lager verbruik van energie en grondstoffen, minder milieubelasting en een grote flexibiliteit, dit zijn slechts enkele eisen waarnaar gebruikers van industriële reiniging wereldwijd op zoek zijn. Deze zoektocht start bij de vakbeurs parts2clean. parts2clean toont 's werelds meest uitgebreide aanbod voor veeleisende maar ook eenvoudige reinigingstaken. Producten en diensten uit het hele reinigingsproces worden gepresenteerd. Een forum van deskundigen, met presentaties in het Duits en Engels, zal waardevolle reinigingsknowhow voor diverse sectoren presenteren.

Klik hier om de parts2clean beurspagina te bezoeken.

Van 31 mei t/m 2 juni 2016 wordt in Stuttgart de parts2clean georganiseerd. Tevens zullen tegelijkertijd 6 andere beurzen plaatsvinden op het beursterrein in Stuttgart, waaronder O&S en LASYS.

Tags: parts2clean,, parts2clean 2016,, O&S,, LASYS,