De winkelwagen is leeg

Studenten Da Vinci College Dordrecht gaan de CeMAT 2016 bezoeken

da vinci dordrecht

Voor studenten is het bezoeken van een vakbeurs zeer waardevol. Of dit nu middelbare school studenten zijn die nog aan het oriënteren zijn naar een studierichting of studenten in het middelbaar beroepsonderwijs of hoger onderwijs, een beursbezoek is een eyeopener voor iedereen. Je ziet de nieuwste producten en innovaties, kunt meerdere bedrijven en organisaties persoonlijk bezoeken en kunt de sfeer proeven in een bepaalde branche. Sommige beurzen hebben zelfs speciale platformen waar werkgevers en potentiele werknemers of stagiairs/stagiaires elkaar kunnen ontmoeten.

Wij als Nederlandse vertegenwoordiging van de Deutsche Messe vinden het ook erg belangrijk dat studenten onze beurzen bezoeken. Wij dragen hier dan ook graag een steentje aan bij. Zo kunnen wij in sommige gevallen gratis toegangskaarten of brochures verzorgen. Wij geven ook graag tips over wat interessant is om te bezoeken en tips over reis en verblijf naar de beurs.

Victor Koppelaar, Managing Director van Hannover Consultancy heeft op 18 mei 2016 een presentatie gegeven op het Da Vinci College. Zij zullen met een groep studenten de CeMAT 2016 gaan bezoeken. Deze presentatie is hier terug te zien.

Ben je student of leraar en geïnteresseerd om één van onze beurzen te bezoeken, neem dan gerust contact met ons op.

Klik hier voor onze CeMAT beurspagina.

Tags: CeMAT 2016,, CeMAT