De winkelwagen is leeg

EMO 2017 Deadline vroegboekkorting 15-10-2016

EMO 2017

In september 2017 wordt Hannover opnieuw het middelpunt van de metaalbewerking. Professionals uit de hele wereld en uit alle branches van de metaalbewerking komen naar de EMO in Hannover. Geen andere beurs toont zo´n uitgebreid aanbod als de EMO. Voor exposanten is de EMO een belangrijk platvorm om hun innovaties aan de wereld te tonen. Iedere editie triggert de EMO duizenden journalisten en bloggers uit de hele wereld om de nieuwste trends en ontwikkelingen te ontdekken.

De digitalisering gaat door! Met nieuwe uitdagingen en kansen voor de moderne productietechnologie tot gevolg. In reactie, zijn producenten op zoek naar intelligente oplossingen om hun productieprocessen te verbeteren en om in de toekomst op internationaal niveau mee te kunnen blijven draaien.

Our stage, your show!
Op de EMO kunt u uw stand geheel naar wens vormgeven. Neem uw huisstijl als uitgangspunt en creëer een stand die uw visie weerspiegeld. Wilt u wel deelnemen maar ziet u op tegen het organisatorische gedeelte van uw beursdeelname, dan kunt u ook kiezen voor EMO Easy. Dit is een pakket bestaande uit standaard standbouw en standschoonmaak. Dit reduceert de tijd die u aan de voorbereiding van uw beursdeelname kwijt bent aanzienlijk.

Aanmelden voor de EMO kan door dit formulier ingevuld naar info@hf-netherlands te sturen.

Let op:
Meldt u zich vóór 15 oktober 2016 aan voor de EMO, dan kunt u gebruik maken van het vroegboektarief. Dit scheelt u € 12,- per m² op de standaard standhuur.

Als Nederlandse vertegenwoordiging van de Deutsche Messe AG heeft de EMO ons ingezet om als aanspreekpunt te dienen voor alle Nederlandse bedrijven. Wilt u meer weten over de EMO bel of mail ons gerust, wij helpen u graag verder. Bel of mail ons gerust!

Klik hier op de EMO beurspagina te bezoeken.

Tags: Hannover, exposeren,, EMO 2017,, EMO