De winkelwagen is leeg

Exposeren op de DOMOTEX 2017

DOMOTEX key visual 2017

Op de DOMOTEX kunt u uw stand geheel naar wens vormgeven. Neem uw huisstijl als uitgangspunt en creëer een stand die uw visie en eisen weergeven. Dit geeft u een unieke beurs identiteit en maakt dat u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten. Creativiteit en een aantrekkelijk ontwerp zullen een krachtige boodschap uitstralen van uw bedrijf als een deskundig leverancier van hoogwaardige producten en oplossingen. Bekijk hier de brochure en deelnamevoorwaarden. U kunt zich ook online aanmelden via het OBS.

Wilt u wel deelnemen maar ziet u op tegen het organisatorisch gedeelte van uw deelname aan de beurs? Dan kunt u ook kiezen voor een fair-package. In een fair-package zit onder andere expositieruimte, standbouw, basisvoorzieningen en diensten, catering services en diverse marketing services. Dit reduceert de tijd die u aan de voorbereiding van uw beursdeelname hoeft te spenderen aanzienlijk.

Als Nederlandse vertegenwoordiging van de Deutsche Messe vertellen wij u graag meer over de Domotex. Heeft vragen neem dan gerust contact met ons op.

Klik hier om onze DOMOTEX beurspagina te bezoeken.

Tags: Hannover, exposeren,, DOMOTEX 2017, DOMOTEX