De winkelwagen is leeg

EuroBLECH 2016 - Nummer 1 in plaatbewerking

EuroBLECH 2016

Van 25 t/m 29 oktober 2016 zal de 24ste editie van de Internationale plaatbewerkingsvakbeurs wederom haar deuren openen in Hannover, Duitsland. Onder plaatbewerkingsspecialisten, staat de vakbeurs bekend als ‘the place to be’ om de nieuwste apparatuur en diensten te vinden op het gebied van plaatbewerking.

De vakbeurs presenteert de gehele plaatbewerkingssector. U vindt er plaatwerk, halffabricaten en eindproducten, behandeling, scheiding, vormen, flexibele plaatbewerking, samenvoegen, additive manufacturing, lassen en oppervlaktebehandeling, de verwerking van de hybride structuren, instrumenten, kwaliteit controle, CAD / CAM / CIM-systemen en R & D. Op EuroBLECH presenteren ongeveer 1.600 exposanten uit 40 landen hun producten voor een internationaal publiek van ongeveer 60.000 vakbezoekers.

De hedendaagse productie ondergaat grote veranderingen. Geautomatiseerde productie, machine-to-machine communicatie, intelligente processen en slimme productie is nu een integraal onderdeel van de plaatbewerking geworden. De uitwisseling van gegevens over de gehele productie waardeketen maakt de weg vrij voor optimale fabricageprocessen, verbeterde planningsbetrouwbaarheid, meer flexibiliteit en een hogere kwaliteit van het product.

Met een toenemende product variëteit en afnemende seriegroottes zijn productieprocessen in plaatbewerking steeds complexer en vereisen zeer efficiënte en flexibele oplossingen. Bedrijven in de industriesector worden daarom momenteel geconfronteerd om beslissingen te nemen om hun productieprocessen op de lange termijn aan te passen.

Het hoofdthema van de EuroBLECH dit jaar, "The New Generation of Sheet Metal Working", weerspiegelt deze cruciale ontwikkeling in de productietechnologie. Als de internationale barometer en toonaangevend platform voor de plaatbewerking industrie, zal EuroBLECH bezoekers een grote verscheidenheid aan op maat gemaakte oplossingen voor het optimaliseren en moderniseren van productieprocessen presenteren.

Klik hier om onze EuroBLECH beurspagina te bezoeken.

Klik hier om toegangskaarten voor de Euroblech te bestellen.

Tags: Hannover, EuroBLECH 2016,, EuroBLECH,