De winkelwagen is leeg

Persconferentie DOMOTEX 2017

DOMOTEX PK 2017

UITNODIGING PERSCONFERENTIE DOMOTEX 2017

Over enkele maanden opent DOMOTEX 2017 haar poorten. Van 14 t/m 17 januari 2017 zal het beursterrein in Hannover hét internationale platform zijn van de carpet-, vloerbedekkings-, parket- en laminaatbranche. Naast een uitgebreid aanbod exposanten biedt de DOMOTEX verscheidene hoogstaande evenementen. Zo is “Innovations@DOMOTEX”, aanwezig als presentatie- en communicatieplatform voor de nieuwste trends en innovaties in de industrie.

Graag wil ik u uitnodigen om u vóóraf te informeren over de DOMOTEX 2017. Op donderdag 6 oktober 2016 vindt in samenwerking met de Belgische vertegenwoordiging de Benelux persconferentie plaats. Speciaal voor deze persconferentie is dat ontwerper Klaas Kuiken als één van de gastsprekers zal optreden. Stephan Diez heeft met 5 ambitieuze ontwerpers, onder wie Klaas Kuiken, de Young Designer Trendtable opgezet. De Young Designer Trendtable is onderdeel van Innovations@DOMOTEX met als doel om innovatieve vloerontwerpen te ontwikkelen.  

Sprekers
De volgende sprekers zetten alle belangrijke feiten voor komende editie op een rij:
Deutsche Messe AG, de heer Alexander Wurst, Vice-President Deutsche Messe
Decospan, de heer Pieterjan Desmet, Sales and Marketing Director
Klaas Kuiken, de heer Klaas Kuiken, Ontwerper/Directeur

Locatie en tijd
De bijeenkomst vindt plaats vanaf 11.00 uur, in het Marriott Rotterdam, Weena 686, 3012 CN Rotterdam, Telnr.: 010-4302000. Wij sluiten de persbijeenkomst af met een lunch. Wij horen graag voor maandag 22 september of u aanwezig zult zijn. U kunt zich aanmelden door middel van onderstaande aanmeldbutton.

Programma
11.00   Ontvangst in de Foyer
11.30   Persbijeenkomst in de Vergaderzaal
12.30   Lunch in de Brasserie

Klik hier om u aan te melden voor de persconferentie!

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

Klik hier voor onze DOMOTEX beurspagina.

Tags: DOMOTEX 2017, DOMOTEX, Persconferentie