De winkelwagen is leeg

Holland High Tech House op de Hannover Messe 2017

pav hal 4

Hieronder volgt een uitnodiging van het FME om deel te nemen aan het Holland High Tech House.

Holland High Tech House
Hannover Messe 24-28 april 2017

Dit mag je niet missen!
Dit is het grootste hightech event in Duitsland!

Op het gebied van techniek is er één beurs wereldwijd die met kop en schouders boven alle andere uitsteekt: De Hannover Messe. In 2016 trok deze beurs 190.000 bezoekers. 50.000 bezoekers van buiten Duitsland. Nederland was op de Hannover Messe het vijfde land op rij. Dit is hét evenement voor de technologische industrie, met hooggekwalificeerde internationale bezoekers en een aantrekkelijk omlijstend programma.

Voor de 2017 editie van de Hannover Messe presenteren bedrijven, organisaties en kennisinstellingen binnen de topsector HTSM zich door middel van het Holland High Tech House voor de zesde maal in hal 2, Research & Technology. Elk jaar weten we de publiciteit en aandacht , zoals Nederland Partnerland Hannover Messe 2014, met veel succes te benutten.

Als Nederlands collectief laten we zien dat men in Nederland moet zijn voor technologische oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen die wereldwijd spelen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en het klimaat.

Voor Hannover Messe 2017 heeft Holland High Tech wederom een goede locatie in hal 2 gevonden, in de loop van de bezoekers. Ons Holland High Tech House biedt ruimte voor deelnemers om zich te presenteren, en daarnaast een collectieve ruimte met bargedeelte en catering, waar we onze gasten ontvangen. Vanuit een paviljoen met een open representatieve uitstraling organiseren wij gezamenlijk diverse activiteiten. Het Holland High Tech collectief in hal 2 zal nauw samenwerken met de Nederlandse toeleveranciers in hal 4. Ook wordt er weer gestreefd naar bestuurlijke afgevaardigden om onze boodschap kracht bij te zetten.

Contacten op hoog niveau
Met deelname aan de Hannover Messe verzekert u zich van contacten op kwalitatief hoog niveau, die tot serieuze verkoopresultaten en kennisrelaties kunnen leiden. Bij deze collectieve beursinzending staat de gezamenlijke Holland High Tech profilering centraal. Accent ligt daarbij op zowel Research & Technology als het aantrekken van talent.

Partnerland 2017
Polen is in april 2017 het partnerland van de Hannover Messe. Wij streven ernaar om met een aantal deelnemende bedrijven uit Polen een gezamenlijke activiteit te organiseren.

Deelnamekosten
We hebben een optie genomen op 150 m2 in hal 2. De kosten voor deelname bedragen € 825,00 per m2. Inbegrepen zijn de grondhuur, standbouw, aanmeldkosten, verplichte marketingbijdrage, stand toeslagen, organisatie, catering, OBS-systeem, deelnemersbijeenkomst en de promotionele activiteiten. Voor dit bedrag neemt de organisatie u de complete voorbereiding ten aanzien van de standbouw uit handen. Daarnaast profiteert u van de collectieve uitstraling van het Holland High Tech House. Minimale stand grootte is 9 m2 (exclusief het aandeel in het collectieve gedeelte). De kosten voor vierkante meters van het collectieve gedeelte (opslag, keuken, bar en zitjes) worden verdeeld onder de deelnemers (maximaal 2 of 3 m2 per deelnemende organisatie). Kosten voor transport, verzekering van expositiegoederen en extra voorzieningen in de stand zijn voor eigen rekening.

De door Holland High Tech extra georganiseerde promotionele activiteiten zullen bijdragen aan meer traffic op de beursvloer. Voor incubators en startende ondernemingen zijn er mogelijkheden zich te presenteren in de collectieve ruimte. Neem gerust contact met ons op voor de voorwaarden en mogelijkheden.

Inschrijving
Is uw belangstelling gewekt en wenst u deel te nemen aan het Holland High Tech House in hal 2 op de Hannover Messe, vul dan bijgaand deelnameformulier zo spoedig mogelijk in, maar uiterlijk op 28 oktober 2016. U kunt het deelnameformulier terugsturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij de indeling van de stand zal rekening worden gehouden met de volgorde van aanmelding.
Voor deelname aan deze activiteit gelden de Algemene Voorwaarden van FME, zie de documenten onderaan deze pagina.

Deelnemersbijeenkomst
Voorafgaande aan de beurs zal een vergadering met deelnemers plaatsvinden. Na de deelnemersbijeenkomst ontvangt u een factuur voor 50% van de kosten. De resterende 50% van de kosten volgt na afloop van de beurs in april 2017. Meer informatie Voor vragen over de beurs kunt u terecht bij:
- Rogier Blokdijk, Business Development Manager, T 079-3531 295,E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Ingrid Kerklaan, projectmanager, T 079-3531 284, E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over de industriële vakbeurs vindt u op www.hannovermesse.com. Industrial Automation, Energy, Research & Technology, Industrial Supply en Digital Factory zijn de toptrends op deze Hannover Messe. Het evenement heeft een ongekende internationale uitstraling, niet alleen bij het bedrijfsleven in Duitsland, maar ook bij journalisten, politici en opinieleiders uit zowel Duitsland als andere landen.

Bijlagen:
Algemene Voorwaarden FME Afdeling Internationaal Ondernemen - def 2014
Deelnameformulier Holland High Tech House 2017
Feedback HTSMsector nav Hannover Messe 2016

Klik hier voor onze HANNOVER MESSE beurspagina.

Tags: HANNOVER MESSE 2017,, Nederlands paviljoen, HANNOVER MESSE