De winkelwagen is leeg

Holland Energy & E-mobility House op de HANNOVER MESSE 2017

PAV HAL 27

Hieronder volgt een uitnodiging van het FME om deel te nemen aan het Holland Energy & E-mobility House.

Holland Energy & E-mobility House
Vakbeurs Integrated Industries

Hannover Messe 24-28 april 2017

Unieke kansen voor Nederlandse bedrijven, organisaties en kennisinstellingen.

Op het gebied van techniek is er één beurs wereldwijd die met kop en schouders boven alle andere uitsteekt: De Hannover Messe. In 2016 trok deze beurs 190.000 bezoekers. 50.000 bezoekers van buiten Duitsland. Nederland was op de Hannover Messe 2016 in aantal deelnemende organisaties na Duitsland het vijfde land op rij. Dit is hét evenement voor de technologische industrie, met hooggekwalificeerde internationale bezoekers en een aantrekkelijk omlijstend programma.

Voor deze editie van de Hannover Messe kunnen bedrijven, organisaties en kennisinstellingen in de energie & e-mobility sector zich door middel van het Holland Energy & E-mobility House presenteren in Hal 27, Energy Generation and Storage & E-mobility. Voor de volgende energie subsectoren is deze beurs de “place to be”:

  • Smart Grids
  • Energie Opslag
  • Systeem Integratie
  • E-mobility
  • Energie Efficiency
  • Infrastructuur
  • Geothermie
  • Solar
  • District Heating

De vakbeurs Integrated Energy trok in 2016 ongeveer 100.00 bezoekers en er namen 1200 exposanten aan deel.

Ons Holland Energy & E-mobility House heeft naast een collectieve ruimte met een bargedeelte en catering, ruimte voor deelnemers om zich te presenteren. Vanuit deze eilandstand, dat zorgt voor een open representatieve uitstraling, zullen wij activiteiten organiseren.

Contacten op hoog niveau
Met deelname aan de Hannover Messe verzekert u zich van contacten op kwalitatief hoog niveau, die tot serieuze verkoopresultaten en kennisrelaties kunnen leiden. Op de Energie vakbeurs op Hannover Messe is de hele waardeketen uit de energiesector aanwezig - van energieopwekking, levering en opslag tot en met transmissie en distributie aan smart grids.

Partnerland 2017
Polen is in april komend jaar het partnerland van de Hannover Messe. Wij zullen met de deelnemende bedrijven uit dit collectief proberen een gezamenlijke activiteit te organiseren.

Voor de editie 2017 is een goede locatie in hal 27 gevonden, in de loop van de bezoekers. Holland Energy & E-mobility House heeft een optie genomen op 100 m² in hal 27. De kosten voor deelname bedragen € 895,00 per m² all-in. Leden van FME betalen een gereduceerd tarief van € 845,00 per m2.
*Bij deze prijs zijn inbegrepen de grondhuur, standbouw, aanmeldbijdrage, stand toeslagen, marketingbijdrage, internet, organisatie, catering, OBS-systeem, deelnemers bijeenkomst en de promotionele activiteiten. Voor dit bedrag neemt de organisatie u de complete voorbereiding ten aanzien van standbouw uit handen. Daarnaast profiteert u van de collectieve uitstraling van het Holland Energy & E-mobility House. De minimale stand grootte is 6 m². De m2 van de collectieve ruimte (keuken/opslag en ontvangstruimte) worden verdeeld onder de deelnemers (reken op 2-3 m2 per bedrijf).

Extra promotionele activiteiten zullen bijdragen aan meer traffic op de beursvloer. Kosten voor transport, verzekering van expositiegoederen en extra voorzieningen in de stand zijn voor eigen rekening.

Voor incubators en startende ondernemingen voor wie een gewone deelname nu nog niet mogelijk is, zijn er mogelijkheden zich te presenteren in de collectieve ruimte. Neem gerust contact op voor de voorwaarden en mogelijkheden.

Inschrijving
Is uw belangstelling gewekt en wenst u deel te nemen aan het Holland Energy & E-mobility House in hal 27 op de Hannover Messe, vul dan bijgaand deelnameformulier zo spoedig mogelijk in, maar uiterlijk vrijdag 2 december. Het deelnameformulier graag terug sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij de indeling van de stand zal rekening worden gehouden met de volgorde van aanmelding.

Deelnemersbijeenkomst
Voorafgaande aan de beurs zal een deelnemersvergadering plaatsvinden. Na de deelnemersvergadering ontvangt u een factuur voor 50% van de kosten, de resterende 50% volgt na afloop van de beurs.

Meer informatie
Voor vragen over de beurs kunt u terecht bij:
- Rogier Blokdijk, Business Development Manager, T 079-3531 295,E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Ingrid Kerklaan, projectmanager, T 079-3531 284, E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over de industriële vakbeurs vindt u op www.hannovermesse.com. Industrial Automation, Energy, Research & Technology, Industrial Supply en Digital Factory zijn de toptrends op deze Hannover Messe. Het evenement heeft een ongekende internationale uitstraling, niet alleen bij het bedrijfsleven in Duitsland, maar ook bij journalisten, politici en opinieleiders uit zowel Duitsland als andere landen.

Meer informatie over de Energie vakbeurs als onderdeel van de Hannover Messe http://www.hannovermesse.de/en/about-the-trade-show/program/tradeshows-lineup/energy.

Bijlagen:
Algemene Voorwaarden FME Afdeling Internationaal Ondernemen - def 2014
Deelnameformulier Hannover Messe hal 27 2017

Klik hier voor onze HANNOVER MESSE beurspagina.

Tags: exposeren,, HANNOVER MESSE 2017,, Nederlands paviljoen, HANNOVER MESSE