De winkelwagen is leeg

Holland IT & Smart Industry House Hannover Messe

Holland High Tech House

Hieronder volgt een uitnodiging van het FME om deel te nemen aan het Holland Energy & E-mobility House.

Holland IT & Smart Industry House
Hannover Messe 24-28 april 2017

Dit mag je niet missen!
Dit is het grootste hightech event in Duitsland!

Op het gebied van techniek is er één beurs wereldwijd die met kop en schouders boven alle andere uitsteekt: de Hannover Messe. In 2016 trok deze beurs 200.000 bezoekers. Dit is hét evenement voor de technologische industrie, met hooggekwalificeerde internationale bezoekers en een aantrekkelijk omlijstend programma.

Voor de 2017 editie van de Hannover Messe presenteren bedrijven, organisaties en kennisinstellingen vanuit de ICT sector zich door middel van het Holland IT & Smart Industry House voor de eerste maal op de vakbeurs Digital Factory, die in de hallen 6,7 en 8 wordt gehouden op het Hannover Messe terrein. Als Nederlands collectief laten we zien dat men in Nederland moet zijn voor technologische oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen die wereldwijd spelen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en het klimaat. We zien Smart Industry en ICT in Nederland binnen het topsectorenbeleid als een belangrijke cross-sectorale thema’s

De Digital Factory is de locatie op de Hannover Messe voor digitale processen in relatie tot industrie 4.0. De onderwerpen die tijdens de Digital Factory op de Hannover Messe aan bod komen zijn onder andere:
• Virtual Product Development (CAx)
• Big Data
• Blockchain
• IT Security
• Process Integration
• Product Lifecycle Management (PLM)
• Visualization
• Manufacturing Excecution Systems MES (Production Control)
• Virtual Commissioning, Offline Programming and Set-UP
• Rapid Prototyping and Rapid Manufacuring
• Technical Sales and Service
• Supply Chain Management
• Enterprise Resource Planning (Production Planning

Ons Holland IT & Smart Industry House biedt ruimte voor deelnemers om zich te presenteren, en daarnaast een collectieve ruimte met bargedeelte en catering, waar we onze gasten ontvangen. Vanuit een paviljoen met een open representatieve uitstraling organiseren wij gezamenlijk diverse activiteiten. Het Holland IT & Smart Industry House zal nauw samenwerken met de 3 andere Nederlandse collectieve paviljoens:
 • Holland High Tech House in Hal 2 : collectief van organisaties die zich bezig houden met
   research, development en high tech innovatie.
• Holland Industrial Supply Paviljoen in Hal 4: groot collectief van de toeleverindustrie.
• Holland Energy and E-Mobility House in Hal 27: collectief van bedrijven actief in duurzame
   energie en elektro-mobiliteit.

Contacten op hoog niveau
Met deelname aan de Hannover Messe verzekert u zich van contacten op kwalitatief hoog niveau, die tot serieuze verkoopresultaten en kennisrelaties kunnen leiden.

Partnerland 2017
Polen is in april 2017 het partnerland van de Hannover Messe. Wij streven ernaar om met een
aantal deelnemende bedrijven uit Polen een gezamenlijke activiteit te organiseren.

Deelnamekosten
De kosten voor deelname bedragen € 825,00 per m2. Inbegrepen zijn de grondhuur, standbouw, aanmeldkosten, verplichte marketingbijdrage, stand toeslagen, organisatie, catering, OBS-systeem, deelnemersbijeenkomst en de promotionele activiteiten. Voor dit bedrag neemt de organisatie u de complete voorbereiding ten aanzien van de standbouw uit handen. Daarnaast profiteert u van de collectieve uitstraling van het Holland IT & Smart Industry House. Minimale stand grootte is 6 m2 (exclusief het aandeel in het collectieve gedeelte). De kosten voor vierkante meters van het collectieve gedeelte (opslag, keuken, bar en zitjes) worden verdeeld onder de deelnemers (maximaal 2 of 3 m2 per deelnemende organisatie). Kosten voor transport, verzekering van expositiegoederen en extra voorzieningen in de stand zijn voor eigen rekening.

De extra georganiseerde promotionele activiteiten zullen bijdragen aan meer traffic op de beursvloer. Voor incubators en startende ondernemingen zijn er mogelijkheden zich te presenteren in de collectieve ruimte. Neem gerust contact met ons op voor de voorwaarden en mogelijkheden.

Inschrijving
Is uw belangstelling gewekt en wenst u deel te nemen aan het Holland IT & Smart Industry House op de Hannover Messe, vul dan bijgaand deelnameformulier zo spoedig mogelijk in, maar uiterlijk op 21 december 2016.U kunt het deelnameformulier terugsturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Bij de indeling van de stand zal rekening worden gehouden met de volgorde van aanmelding.

Deelnemersbijeenkomst
Voorafgaande aan de beurs zal een vergadering met deelnemers plaatsvinden. Na de deelnemersbijeenkomst ontvangt u een factuur voor 50% van de kosten. De resterende 50% van de
kosten volgt na afloop van de beurs in april 2017.

Meer informatie
Voor vragen over de beurs kunt u terecht bij:
• Rogier Blokdijk, Business Development Manager, T 079-3531 295,E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
• Ingrid Kerklaan, projectmanager, T 079-3531 284, E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over de industriële vakbeurs vindt u op www.hannovermesse.com en http://www.hannovermesse.de/en/exhibition/trade-fair-line-up/digital-factory/  Industrial Automation, Energy, Research & Technology, Industrial Supply en Digital Factory zijn de toptrends op deze Hannover Messe. Het evenement heeft een ongekende internationale uitstraling, niet alleen bij het bedrijfsleven in Duitsland, maar ook bij journalisten, politici en opinieleiders uit zowel Duitsland als andere landen.

pdfAlgemene Voorwaarden FME Afdeling Internationaal Ondernemen
pdfDeelnameformulier

Tags: exposeren,, HANNOVER MESSE 2017,, Nederlands paviljoen, HANNOVER MESSE