De winkelwagen is leeg

Start-up & Innovatieplein Hannover Messe 2017

Start upp paviljoen

Internationale markten zijn ontzettend interessant voor innovatieve bedrijven die net hun vleugels uitslaan. Om start-ups internationaal en in Duitsland een goede start te geven, organiseren NEVAT- FME, Metaalunie, Brainport Industries, Mikrocentrum en Holland Innovative tijdens de Hannover Messe van 24-28 april 2017 haar Innovatieplein voor het presenteren van innovaties en start-ups.

Het Innovatieplein is een kwestie van krachten bundelen. De innovaties en start-ups samen zullen bezoekers trekken die anders aan een kleine stand voorbij lopen. Het is een unieke kans om op een betaalbare manier hoogwaardige internationale contacten te leggen die je onderneming verder kunnen helpen.

Mocht u innovaties hebben die u wilt laten zien, meldt u zich dan aan via het aanmeld formulier. Voor verdere vragen over het Start-up & Innovatieplein kunt u contact opnemen met Hans Meeske van Holland Innovative via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

pdfFlyer Hannover Messe Start-up Innovation Square 2017 EN
pdfFlyer Hannover Messe Start-up Innovatieplein 2017 NL
pdfSubscription Hannover Messe 2017

Tags: HANNOVER MESSE 2017,, Nederlands paviljoen, HANNOVER MESSE