De winkelwagen is leeg

Uitnodiging persconferentie EMO 2017

EMO persconferentie

UITNODIGING PERSCONFERENTIE EMO 2017

Bij deze wil ik u van harte uitnodigen voor de nationale persconferentie van de EMO 2017 op donderdag 11 mei in het Hilton Den Haag om 11:00. De EMO zal plaatsvinden van 18 t/m 23 september 2017. Professionals uit de hele wereld en uit alle branches van de metaalbewerking komen naar de EMO in Hannover. Geen andere beurs toont zo'n uitgebreid aanbod als de EMO. Voor exposanten is de EMO een belangrijk platvorm om hun innovaties aan de wereld te tonen. Iedere editie triggert de EMO duizenden journalisten en bloggers uit de hele wereld om de nieuwste trends en ontwikkelingen te ontdekken.

Sprekers
Namens EMO zal Dr. Wilfried Schäfer, Geschäftsführer VDW (Verein Deutscher Werkzeugmaschinenfabriken) spreken. Namens de Deutsche Messe zal de heer Oliver Frese (Vorstandsmitglied der Deutschen Messe AG) spreken.

Locatie en tijd
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 11 mei 2017, vanaf 11.00, in het Hilton Den Haag. Wij sluiten deze persbijeenkomst af met een lunch. Bij het Hilton zijn parkeerplaatsen beschikbaar indien u hier van gebruik wenst te maken, verzoeken wij u dit aan te geven op het onderstaand aanmeldformulier.

Programma
11.00   Ontvangst in de Foyer
11.30   Persconferentie in de Blue Room
12.30   Lunch in Restaurant Pearl, Hilton

Klik hier om u aan te melden voor de persconferentie!

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

Klik hier voor onze EMO beurspagina.Klik hier voor onze EMO beurspagina.

Tags: EMO 2017,, EMO, pers,, Persconferentie