De winkelwagen is leeg

Hannover Messe 2018: Holland High Tech, IT & Smart Industry paviljoen

Op het gebied van techniek is er één beurs die wereldwijd met kop en schouders boven alle andere uitsteekt: de Hannover Messe. In 2017 trok deze beurs 225.000 bezoekers. Dit is hét evenement voor de technologische industrie en daaraan gekoppelde IT en Smart product – en dienstverlening, met hooggekwalificeerde internationale bezoekers en een aantrekkelijk omlijstend programma.

What’s in it for me?
In opdracht van de topsectoren ICT en High Tech System en Materialen (HTSM) en het programmabureau Smart Industry is aan FME gevraagd om de organisatie van het Holland High Tech, IT & Smart Industry paviljoen in handen te nemen. Het paviljoen biedt ruimte voor deelnemers om zich te presenteren, en daarnaast een collectieve ruimte met bargedeelte en catering, waar gasten kunnen worden ontvangen. Vanuit een paviljoen met een open representatieve uitstraling organiseren zij gezamenlijk diverse activiteiten.

Het doel is Nederland positioneren, direct businesscontacten leggen, leads ophalen en netwerk (nationaal en internationaal) vergroten. Dit door middel van een uitgebreid inhoudelijk programma met dagprogrammering per paviljoen, netwerkactiviteiten en matchmaking.

Inschrijving
Is je belangstelling gewekt en wens je deel te nemen aan het Holland High Tech, IT & Smart Industry paviljoen op de Hannover Messe 2018? Kijk dan voor meer informatie op de website van FME.

Hannover Messe - Holland High Tech IT & Smart Industry Paviljoen
23 april 2018 - 27 april 2018 
Hannover Messe

Afbeelding

Tags: Nederlands paviljoen, HANNOVER MESSE 2018