De winkelwagen is leeg

IMTS 2018: Holland Paviljoen

Na de primeur in 2016 zal Koninklijke Metaalunie voor de tweede keer een Holland Paviljoen organiseren op de International Manufacturing Technology Show (IMTS) 2018. Na de primeur in 2016 zal Koninklijke Metaalunie voor de tweede keer een Holland Paviljoen organiseren op de International Manufacturing Technology Show (IMTS) 2018. De beurs vindt plaats van 10 tot en met 15 september 2018 in Chicago, Verenigde Staten. Het initiatief wordt gerealiseerd in samenwerking met het Nederlands Consulaat in Chicago. Voor mkb-toeleveranciers is de IMTS het platform om zich op de Amerikaanse markt te presenteren!

IMTS
IMTS is de grootste industriële beurs van de Verenigde Staten en één van de grootste ter wereld. Meer dan 114.000 professionals uit de maakindustrie komen naar de IMTS om te netwerken en investeringsbeslissingen te maken. Ze maken kennis met de nieuwste technologieën op het gebied van additive en digital manufacturing, robotics en big data. De ruim 2000 exposanten tonen de bezoekers ook hun innovaties op het gebied van machine gereedschappen, machine onderdelen, CAD-CAM, metaal snijden, lasertechnologie, CNC/EDM, systemen en productieprocessen. Tevens vinden er conferenties, netwerkevents en seminars over de nieuwste ontwikkelingen.

Deelnemende bedrijven kunnen hun innovatieve producten tentoonstellen aan een groot internationaal publiek uit de maakindustrie, kennis opdoen en contacten leggen. Er is gekozen voor een prominente plek in de “East Hall” op de Industrial Supply North America (ISNA), die zich richt op toelevering en industriële automatisering.

Nederlands paviljoen
Het Holland Paviljoen is het middelpunt van de Nederlandse activiteiten tijdens de IMTS. In het paviljoen kunt u uw kennis, projecten en producten tentoonstellen. U kunt er ook contacten en delegaties ontvangen en elkaar ontmoeten tijdens de netwerkmomenten. Meer informatie over deelname aan het Holland Paviljoen en een overzicht van de voordelen van een collectieve deelname, vindt u op de website van Koninklijke Metaalunie. 

Heeft u interesse?
Maak dit kenbaar door contact op te nemen met Koninklijke Metaalunie, afdeling beleid, Internationaal Ondernemen: Ivonne Dentjens of Paul Verlinden, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 030 – 6053344.

Hollands Paviljoen IMTS 2018

Tags: IMTS, Nederlands paviljoen