De winkelwagen is leeg

Holland High Tech House - Hannover Messe

Op het gebied van techniek is er één beurs wereldwijd die met kop en schouders boven alle andere uitsteekt: De Hannover Messe. In 2017 trok deze beurs 225.0000 bezoekers. Dit is hét evenement voor de technologische industrie, met hooggekwalificeerde internationale bezoekers en een aantrekkelijk omlijstend programma.

Nederland presenteert zich succesvol al jaren onder de propositie van Holland High Tech vlag: ”Je moet in Nederland zijn voor oplossingen voor internationale maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en het klimaat”. Voor de 2018-editie van de Hannover Messe presenteren bedrijven, organisaties en kennisinstellingen binnen de topsector HTSM zich door middel van het Holland High Tech House voor de zevende maal in hal 2, Research & Technology.

Aankondiging Holland High Tech House

Presentatie van deelnemers vanuit het Holland High Tech House
Voor de Hannover Messe 2018 heeft Holland High Tech wederom een goede locatie in hal 2 gevonden, in de loop van de bezoekers. Het Holland High Tech House biedt ruimte voor deelnemers om zich te presenteren, en daarnaast een collectieve ruimte met bargedeelte en catering, waar we onze gasten ontvangen. Vanuit een paviljoen met een open representatieve uitstraling organiseren wij gezamenlijk diverse activiteiten. Het Holland High Tech collectief in hal 2 zal nauw samenwerken met de Nederlandse toeleveranciers in hal 4 en de deelnemers aan het Holland High Tech  IT & Smart Industry Paviljoen in hal 8. Ook wordt er weer gestreefd naar bestuurlijke afgevaardigden om onze boodschap kracht bij te zetten.

Deelname leidt tot contacten en leads
Met deelname aan de Hannover Messe verzeker je je van contacten op kwalitatief hoog niveau, die tot serieuze verkoopresultaten en kennisrelaties kunnen leiden. Bij deze collectieve beursinzending staat de gezamenlijke Holland High Tech profilering centraal. Accent ligt daarbij op zowel Research & Technology als het aantrekken van talent. Doel is Nederland positioneren, direct businesscontacten leggen en leads ophalen door middel van uitgebreid inhoudelijk dag programmering per paviljoen, ultieme kansen voor netwerken en matchmaking.

Mexico is Partnerland
Mexico is in 2018 het partnerland van de Hannover Messe.  Als Holland High Tech organisatie streeft FME ernaar om met een aantal deelnemende bedrijven uit Mexico een gezamenlijke activiteit te organiseren.

Deelnamekosten
FMe heeft een optie genomen op 100 m2 in hal 2. De kosten voor deelname bedragen € 825,00 per m2. Inbegrepen zijn de grondhuur, standbouw, aanmeldkosten, verplichte marketingbijdrage, stand toeslagen, organisatie, catering, OBS-systeem, deelnemersbijeenkomst en de promotionele activiteiten. Voor dit bedrag neemt de organisatie de complete voorbereiding ten aanzien van de standbouw uit handen. Daarnaast profiteer je van de collectieve uitstraling van het Holland High Tech House. Minimale stand grootte is 9 m2 (exclusief het aandeel in het collectieve gedeelte). De kosten voor vierkante meters van het collectieve gedeelte (opslag, keuken, bar en zitjes) worden verdeeld onder de deelnemers (maximaal 2 of 3 m2 per deelnemende organisatie). Kosten voor transport, verzekering van expositiegoederen en extra voorzieningen in de stand zijn voor eigen rekening.

De door Holland High Tech extra georganiseerde promotionele activiteiten zullen bijdragen aan meer traffic op de beursvloer. Voor incubators en startende ondernemingen zijn er mogelijkheden zich te presenteren in de collectieve ruimte. Neem gerust contact met ons op voor de voorwaarden en mogelijkheden.

Inschrijving
Wil je deelnemen aan het Holland High Tech House in hal 2 op de Hannover Messe, vul dan het deelnameformulier zo spoedig mogelijk in, maar uiterlijk 30 november 2017.  Bij de indeling van de stand zal rekening worden gehouden met de volgorde van aanmelding. Voor deelname aan deze activiteit gelden de Algemene Voorwaarden van FME.

Deelnemersbijeenkomst
Voorafgaande aan de beurs zal een vergadering met deelnemers plaatsvinden. Na de deelnemersbijeenkomst ontvang je een factuur voor 50% van de kosten. De resterende 50% van de kosten  volgt na afloop van de beurs in april 2018.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over het Holland High Tech House op de website van FME

docxDownload hier het deelnameformulier