De winkelwagen is leeg

DOMOTEX in 2019 ook in Noord-Amerika gelanceerd

DOMOTEX zal voor de eerste keer in 2019 in Noord-Amerika worden gehouden. De première van DOMOTEX USA vindt plaats van 28 februari tot 2 maart 2019 in het Georgia World Congress Center in Atlanta, Georgia. De focus van de beurs ligt op tapijten en vloerbedekkingen voor de Noord-Amerikaanse woningmarkt.

Bij DOMOTEX Verenigde Staten zullen in het bijzonder exposanten uit de Noord-Amerikaanse tapijt- en vloerenindustrie hun machine en handgemaakte tapijten, textiel, veerkrachtige vloeren,  parket, hout- en laminaatvloeren presenteren. Ook zullen applicatie- en legtechnologieën worden gepresenteerd. DOMOTEX USA wordt georganiseerd door Hannover Fairs USA (HFUSA), een Amerikaanse dochteronderneming van Deutsche Messe AG.

"Veel vertegenwoordigers van het bedrijfsleven vragen ons al jaren om het merk DOMOTEX in de Noord-Amerikaanse markt te introduceren", zegt Dr. Andreas Gruchow, lid van de raad van bestuur, Deutsche Messe AG, Hannover. “De beurs richt zich op het volledige scala van Noord-Amerikaanse consumenten, waaronder groot- en detailhandelaren die tapijten, vloeren en huishoudtextiel verkopen, woningbouwverenigingen, ontwikkelaars, binnenhuisarchitecten en ambachtslieden.

Kijk voor meer informatie op onze beurspagina DOMOTEX USA 2019.

domotex usa logo 346px