De winkelwagen is leeg

Inschrijven voor Koningsnach in de Münchner Halle

We brengen op Koningsnach einen Prosit der Gemütlichkeit! Na afloop van de vierde beursdag nodigen we alle Nederlandse exposanten van de Hannover Messe en CeMAT graag uit voor een oranjefeestje op het beursterrein. Op donderdagavond 26 april organiseren we voor het derde jaar op rij de traditionele Koningsnach in de Münchner Halle.

Kosten voor deelname
Voor €50,00 per persoon ben je erbij. Inbegrepen zijn een hoofdgerecht, twee liter bier, twee schnapps en een live muzikale omlijsting. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig om een geslaagde aftrap van Koningsdag te vieren.

Datum en tijd:
Donderdag 26 april 2018
Vanaf 19.00 uur

Er zijn slechts 150 plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan via het onderstaande formulier om jouw plekje aan de Biertisch te garanderen.


Inschrijving Koningsnach 2018
Geef hieronder het aantal personen aan waarmee je wenst deel te nemen aan de Koningsnach en druk op bestel. Vervolgens word je gevraagd om je gegevens in te vullen en kom je terecht in een iDEAL-scherm waar je de betaling direct kunt voldoen. Let op, deelname is alleen mogelijk via de online voorinschrijving.

Prijs persoon: € 50,00

Aantal personen: 

+

Voor vragen of meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.