De winkelwagen is leeg

Informatie DUTCH DIVISION op CEBIT 2018

Wenst u een nieuwe stap te zetten in uw internationaliseringsstrategie? En u wilt op een wereldwijd bekend IT-platform staan? Met collega’s uit de wereld van datacenters en storage solutions? Dan hebben wij voor u een bijzonder aantrekkelijk aanbod. Neem deel aan de DUTCH DIVISION binnen de Datacenter Infrastructure Community op CEBIT; 360°dc.

Op CEBIT 2018 (11-15 juni) in Hannover, Duitsland, organiseren wij een DUTCH DIVISION binnen het paviljoen 360°dc. Voor Nederlandse deelnemers hebben wij een viertal ingerichte standruimtes van circa 12 m² beschikbaar die direct gelegen zijn aan de netwerklounge van het paviljoen. De deelnemers aan dit paviljoen zijn internationale toeleveranciers die zich richten op datacenters en storage solutions.

Uw stand wordt turn-key opgeleverd. Catering en hostess-service zijn inclusief. De programmering van het paviljoen wordt aangevuld met panelsessies en expert lectures. De vier DUTCH DIVISION stands zijn tot dinsdag 1 mei gereserveerd bij de Messe. Deelname aan het paviljoen is daarna alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid.

Informatie en contact:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0184-693050

pdfInformatiebrochure en services | 360dc paviljoen

Visuele impressie 360 DC Pavilion Nederland