De winkelwagen is leeg

Biotechnica 2013: Hannover Consultancy organiseert paviljoen Holland Innovation

biotechnica 2013 nieuws


Van 8 t/m 10 oktober vindt in Hannover de BIOTECHNICA plaats. BIOTECHNICA is Europa's toonaangevende evenement voor biotechnologie en life sciences dat om het jaar wordt gehouden. Ook deze editie van de BIOTECHNICA organiseert Hannover Consultancy weer een Nederlands Paviljoen. Het paviljoen is centraal gelegen en biedt bedrijven en organisaties talrijke mogelijkheden om zich te profileren. De individuele deelnemende bedrijven behouden hun eigen identiteit in de inrichting van hun stand. Het Nederlands paviljoen is een customised systeemstand en beschikt naast de individuele standmodules over een info-counter/ bar met een volledige catering-uitgifte en een centrale opbergruimte. Het paviljoen heeft een prominente plaats in het centrum van de vernieuwde BIOTECHNIA. Let op, bij 6 bedrijven is het paviljoen vol!


BIOTECHNICA vertegenwoordigt de hele industrie op één evenement. De duidelijke focus op vier kerngebieden: biotechnologie, laboratorium technologie, diensten en overdracht van technologie, zorgt ervoor dat het evenement bijzonder aantrekkelijk is. Op het gebied "biotechnologie", zullen bedrijven de nieuwste innovaties presenteren; toepassingen hiervan hebben betrekking op gezondheidszorg, voedselproductie, industrie en het milieu. Nieuwe lab-oplossingen voor bedrijven en onderzoeksinstellingen zullen te zien zijn in het kerngebied "Lab-technologie", terwijl "Services" een breed spectrum van diensten die gericht zijn op de biotech-en farmaceutische industrie dekt. Ten slotte zal de "Technology transfer markt" samen innovators en investeerders te brengen in het voordeel van iedereen.


Als Nederlandse vertegenwoordiging van de Deutsche Messe staat Hannover Consultancy klaar om u te adviseren over de diverse deelname mogelijkheden. Maar ook als u gebruik wilt maken van het uitgebreide partnering-programma of wilt meedingen met de Biotechnica-award 2013. Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op telefoonnummer: +31 (0) 184 69 30 50. Klik hier voor meer informatie.