De winkelwagen is leeg

Koop nu tickets voor IAA Commercial Vehicles 2018

IAA 2018 Impressie

Van 20 tot en met 27 september staat Hannover in het teken van zakelijke mobiliteit. Op het beursterrein vindt dan IAA Commercial Vehicles 2018 plaats.

Al meer dan zestig jaar biedt de IAA Commercial Vehicles (IAA CV) oplossingen en innovaties voor de bedrijfswagenindustrie en transportsector. Geen enkele mobiliteitsvakbeurs levert zo'n breed scala aan antwoorden op vraagstukken over innovatieve technologieën, economie, efficiëntie, prestatie en veiligheid. Dit omdat IAA Commercial Vehicles alle marktspelers combineert. Niet alleen autofabrikanten, maar ook aanhanger- en carrosseriebouwers, IT-bedrijven, toeleveranciers en diverse startups zijn vertegenwoordigd.

De traditionele hoogtepunten zijn – naast zware vrachtwagens, bussen, aanhangwagens en carrosserieën - speciale voertuigen, automotive apparatuur en telematica. De IAA CV is een ideale plek om de toekomst van transport en logistiek en de uitdagingen in de sector te bekijken. Meer dan 1.000 fabrikanten hebben de laatste editie van de IAA CV bijgewoond. Welke mogelijkheden heeft IAA CV u te bieden?

Tickets online verkrijgbaar
Tickets voor IAA Commercial Vehicles/Nutzfahrzeuge 2018 zijn verkrijgbaar in de online ticketshop. Je hebt keuze uit dag- en full event-tickets. Print je tickets en neem ze mee voor een snelle toegang tot het beursterrein.

Data en openingstijden
Donderdag 20 september - donderdag 27 september 2018
Dagelijks geopend van 09.00 tot 18.00 uur

Persdag
Woensdag 19 september 2018, 08.00 - 19.00 uur

IAA Shop banner 

 

pdfDownload hier de beursplattegrond
pdfBekijk hier het overzicht van exposanten