De winkelwagen is leeg

Aanmelding NACV Show 2019 gestart

23755068 747433778775373 4442375576487120219 n

Exposanten kunnen zich nu registreren voor de NACV Show 2019

Na de succesvolle première in het najaar van 2017, zal de North American Commercial Vehicle Show (NACV Show) in oktober volgend jaar opnieuw plaatsvinden. De grootste beurs voor commerciële voertuigen in Noord-Amerika is gepland op 28 en 31 oktober 2019 in het Georgia World Congress Center in Atlanta.

De NACV-show vindt om de twee jaar plaats in Atlanta, afgewisseld met de IAA Commercial Vehicles-beurs in Hannover – beiden een belangrijke internationale ontmoetingsplaats voor de sector. Dankzij een uitgebreide dekking en nauwe afstemming op de eisen van de markt, biedt de volgende NACV-beurs exposanten en bezoekers nóg meer waarde dan voorheen. Het aanbod omvat moderne zware vrachtwagens, hybride en elektrisch aangedreven vrachtwagens, aanhangers, carrosserie en opbouw, geavanceerde rijhulpsystemen, technologie om brandstofefficiëntie en voertuigveiligheid te verbeteren, hoogwaardige onderdelen en accessoires.

Toonaangevende vrachtwagen-, aanhangwagen- en bedrijfswagenfabrikanten, evenals fabrikanten en leveranciers van gerelateerde onderdelen en componenten hebben hun deelname al bevestigd en zullen het vierdaagse evenement gebruiken om alle nieuwste innovaties en trends onder de aandacht te brengen. Onder de line-up van deelnemende exposanten bevinden zich grote spelers als Daimler, MACK, Volvo, International, Bosch, Cummins, Hino Trucks en Great Dane.

De NACV-show ging in première in 2017 met 439 exposanten (waarvan 30 procent van buiten de VS), met de nadruk op de nieuwste trends en innovaties in de sector bedrijfsvoertuigen. 

De aanmeldprocedure voor exposanten aan de North American Commercial Vehicle Show is inmiddels gestart. In het najaar wordt begonnen met de toewijzing van standlocaties en het plannen van de halindelingen. We dringen er bij bedrijven op aan zich vroeg te registreren om ervoor te zorgen dat hun stand- en locatievoorkeuren maximaal worden benut.

Meer informatie over NACV Show 2019 vind je op onze beurspagina

 

 

Tags: Commercial Vehicles, 2019, NACV, United States, North America