De winkelwagen is leeg

Tickets EuroBLECH 2018 nu verkrijgbaar (met korting!)

Banner website EuroBLECH 2018

Van 23 - 26 oktober 2018 geeft EuroBLECH een uitgebreid overzicht van de nieuwste ontwikkelingen in plaatbewerking. In Hannover zullen ongeveer 1.550 exposanten uit 40 landen, verdeeld over 8 beurshallen, een indrukwekkend scala aan machines, gereedschappen en systemen tonen.

Betreed de digitale realiteit
Momenteel speelt digitale transformatie een belangrijke rol in de plaatbewerkingsindustrie. Innovaties op het gebied van productiecontrole en predictive maintenance veranderen de hele technologie voor de verwerking van plaatwerk; geautomatiseerde productie zorgt immers voor efficiëntere processen.

Bekijk de lijst van exposanten
EuroBLECH toont de gehele (technologie)keten voor plaatbewerking; halffabricaten en eindproducten, handling, scheiding, flexibele plaatbewerking, additieve fabricage, lassen, oppervlaktebehandeling, verwerking van hybride structuren, kwaliteitscontrole, CAD-, CAM- en CIM-systemen en R&D.

Bekijk hier de lijst van exposanten


Online ticket bestellen
Entreetickets voor EuroBLECH 2018 zijn vanaf nu verkrijgbaar. Bestel het ticket via de onderstaande link en bespaar €10,00 op de entreekosten. Uw entreeticket dient online te worden geregistreerd voordat deze geldig is. Reguliere prijs aan de kassa: €42,00 (dagticket) of €62,00 (full-event ticket, vier dagen geldig).  

Registreer hier uw EuroBLECH-ticket met korting

pdfEuroBLECH 2018 | Download hier de plattegrond
pdfEuroBLECH 2018 | Download hier de brochure