De winkelwagen is leeg

DOMOTEX Worldwide: The World of Flooring

CROP Key Visual Domotex Worldwide credit Deutsche Messe AG

DOMOTEX is 's werelds belangrijkste vakbeurs voor de floorcovering-industrie. Het centrale evenement voor netwerken en zakendoen biedt een breed scala aan producten en bezoekers. Dit maakt DOMOTEX de perfecte marktplaats voor nieuwe, wereldwijde contacten.

Banner DOMOTEX Hannover

DOMOTEX Hannover (10 – 13 januari 2020) biedt een staalkaart van de nieuwste trends in de floorcovering-industrie. Er zijn nog diverse goede locaties beschikbaar. Profiteer tot 23 september 2019 van het vroegboektarief vanaf €176,00 per m².

weblink Meer informatie DOMOTEX Hannover


 

Banner DOMOTEX USA

DOMOTEX USA (5 – 7 februari 2020) in Atlanta beleefde haar première in 2019: een nieuw continent, een nieuw marktsegment. De beurs is gewijd aan harde en zachte vloeren voor de Noord-Amerikaanse markt.

weblink Meer informatie DOMOTEX USA


 

Banner DOMOTEX ASIA

DOMOTEX asia/CHINAFLOOR (24 – 26 maart 2020) in Shanghai is de toegangspoort tot de grote Aziatische markt voor vloerbedekkingen. Met de nadruk op innovatie en design wordt het beschouwd als het toonaangevende forum in de Azië-Pacific sinds de oprichting in 1999. 

weblink Meer informatie DOMOTEX asia/CHINAFLOOR


 

Banner DOMOTEX Turkey

DOMOTEX Turkey (april 2020) in Gaziantep toont een breed spectrum aan Turkse tapijtproducenten op één vakbeurs. DOMOTEX Turkey is het belangrijkste evenement voor machinaal vervaardigde tapijten – uw springplank naar de Turkse en Midden-Oosterse markt.

weblink Meer informatie DOMOTEX Turkey


 

Banner DOMOTEX Mexico

DOMOTEX Mexico (15 – 19 oktober 2019) in Mexico City zal in première gaan als co-located event op de EXPO CIHAC – al dertig jaar de grootste vakbeurs voor de bouwsector in Latijns-Amerika, waar exposanten gedurende vijf dagen de nieuwste trends presenteren aan ruim 31.000 professionele bezoekers.

weblink Meer informatie DOMOTEX Mexico


 

Hannover Consultancy BV
Hannover Consultancy BV is de Nederlandse vertegenwoordiging van Deutsche Messe AG. Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor deelname aan één van de DOMOTEX-beurzen? Neem dan contact met ons op. 

Tags: DOMOTEX, Worldwide, 2020