De winkelwagen is leeg

Aanmelden paviljoen Holland High Tech House 2019

IMG 8405 24471143

Op het gebied van techniek is er één beurs die wereldwijd met kop en schouders boven alle events uitsteekt dat is de Hannover Messe. In 2018 trok deze beurs 210.000 bezoekers en heeft zich bewezen hét evenement te zijn voor de technologische industrie met hooggekwalificeerde internationale bezoekers en een aantrekkelijk omlijst programma.

Voor de 2019-editie van de Hannover Messe presenteren bedrijven, organisaties en kennisinstellingen binnen de topsector HTSM zich vanuit het Holland High Tech House voor de achtste maal in hal 2, Research & Technology. Vanuit de samenwerking tussen diverse kennisinstellingen, startups en bedrijven ligt de focus Nederland te presenteren als de innovatiemotor.

Als Nederlands collectief laten we zien dat bij technologische oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen die wereldwijd spelen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en het klimaat, Nederland de juiste partner is.

Voor de Hannover Messe 2019 heeft Holland High Tech wederom een strategische locatie in hal 2 weten te reserveren. Ons Holland High Tech House in hal 2 biedt volop ruimte voor deelnemers om zich te presenteren, en daarnaast een collectieve ruimte met bargedeelte en catering voor de ontvangst van de gasten. Vanuit een paviljoen met een open representatieve uitstraling organiseren wij gezamenlijk diverse activiteiten. Het Holland High Tech collectief in hal 2 heeft natuurlijk een nauwe samenwerking met de Nederlandse toeleveranciers in hal 4 waardoor:

  • we ons als Nederlandse hightech sector /als Nederland hightech land in Duitsland als een eenheid presenteren;
  • er een goede afstemming van het inhoudelijke programma tussen hal 2 en hal 4 plaatsvindt en waar mogelijk met de andere hallen waar Nederland zich presenteert;
  • wij de deelnemers uit hal 4 uitnodigen bij onze netwerkactiviteit Night of Innovations en deelnemers uit hal 2 worden uitgenodigd voor de netwerkreceptie van hal 4.

Om onze boodschap kracht bij te zetten zal er weer een bestuurlijke afvaardiging zijn. Voorgaande jaren waren onder andere premier Mark Rutte, Prins Constantijn en staatssecretaris Mona Keijzer onze gasten.

Contacten op hoog niveau
Deelname aan de Hannover Messe betekent contacten kwalitatief hoog niveau, die in serieuze verkoopresultaten en kennisrelaties kunnen resulteren met Duitse en andere niet-Nederlandse relaties. Bij deze collectieve beursinzending staat de gezamenlijke Holland High Tech profilering centraal. Het accent van het Holland High Tech House in hal 2 ligt daarbij op zowel Research & Technology als het aantrekken van talent.

Partnerland 2019
Zweden is in april 2019 het partnerland van de Hannover Messe. Uiteraard wordt er vanuit dit partnership met een aantal deelnemende bedrijven uit Zweden gezamenlijke activiteiten georganiseerd.

Deelnamekosten
Vanuit Holland High Tech ligt er een optie op 120m2 in hal 2. De kosten voor deelname bedragen €825,00 per m². Inbegrepen zijn de grondhuur, standbouw, aanmeldkosten, verplichte marketingbijdrage, stand toeslagen, organisatie, catering, OBS-systeem, deelnemersbijeenkomst en de promotionele activiteiten. Voor dit bedrag neemt de organisatie je de complete voorbereiding ten aanzien van de standbouw uit handen. Je profiteert als deelnemer van de collectieve uitstraling van het Holland High Tech House. De minimale stand grootte is 9 m² (exclusief het aandeel in het collectieve gedeelte) per deelnemer. De kosten voor het collectieve gedeelte (opslag, keuken, bar en zitjes) worden verdeeld onder de deelnemers (maximaal 2 of 3 m² per deelnemende organisatie). De kosten voor transport, verzekering van expositiegoederen en extra voorzieningen in de stand zijn voor eigen rekening.

De extra georganiseerde promotionele en inhoudelijke activiteiten zullen bijdragen aan meer traffic op de beursvloer. Voor incubators en startende ondernemingen zijn er mogelijkheden zich te presenteren in de collectieve ruimte van het Holland High Tech House in hal 2. Neem gerust eens contact met ons op om de voorwaarden en mogelijkheden te bespreken.

Inschrijving
Ben je geïnteresseerd, wil je er ook bij zijn en deelnemen aan het Holland High Tech House in hal 2 op de Hannover Messe 2019, vul dan bijgaand deelnameformulier zo spoedig mogelijk in, maar uiterlijk op 29 november 2018. Het deelnameformulier ingevuld en ondertekend terugsturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij de indeling van de stand zal rekening worden gehouden met de volgorde van aanmelding. Voor deelname aan deze activiteit gelden de Algemene Voorwaarden van FME, zie de documenten hieronder. 

Deelnemersbijeenkomst
Voorafgaand aan de beurs zal een vergadering met alle deelnemers worden georganiseerd. Na de deelnemersbijeenkomst ontvang je een factuur voor 50% van de kosten. De resterende 50% van de kosten volgt na afloop van de beurs in april 2019.

Meer informatie
Voor vragen over de beurs kun je terecht bij:

  • Rogier Blokdijk, Business Development Manager, T. 079-3531 295, E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ingrid Kerklaan, Project Manager, T. 079-3531 284, E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over de industriële vakbeurs vindt u op www.hannovermesse.com
Industrial Automation, ComVac, MDA Motion, Drive & Automation, Energy, Research & Technology, Industrial Supply en Digital Factory zijn de toptrends op deze Hannover Messe. Het evenement heeft een ongekende internationale uitstraling, niet alleen bij het bedrijfsleven in Duitsland, maar ook bij journalisten, politici en opinieleiders uit zowel Duitsland als andere landen.

Documenten
pdfDownload deze tekst in PDF
pdfHolland High Tech House 2019 | Algemene voorwaarden
pdfHolland High Tech House 2019 | Aanmeldformulier

Tags: Nederlands paviljoen, Holland High Tech, Hannover Messe 2019, Paviljoen