De winkelwagen is leeg

Bezoek DOMOTEX USA: gratis ticket

Banner USA

DOMOTEX Hannover 2019 is achter de rug. Van 11 – 14 januari stond Hannover in het teken van de nieuwste vloeren- en lifestyletrends. Nu dient de volgende stap in het DOMOTEX Worldwide-portfolio zich aan – ditmaal op Amerikaanse bodem.

Van 28 februari – 2 maart 2019 vindt DOMOTEX USA plaats in het Georgia World Congress Center in Atlanta. De beurs focust zich op karpetten, vloerbedekkingen, harde vloeren en toebehoren voor de sterk groeiende oostelijke regio van de Amerikaanse markt. Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan DOMOTEX USA, om kennis te maken met de Amerikaanse floorcovering sector.

Uw persoonlijke ticket
Via de onderstaande link kunt u in een paar stappen uw gratis toegangsticket voor DOMOTEX 2019 registreren. Klik op onderstaande button en maak gebruik van de kortingscode NLDTX19. Wilt u relaties of klanten ook uitnodigen voor DOMOTEX USA? Dan kunnen zij gebruik maken van dezelfde code.

Meer informatie
Hieronder staat een aantal documenten tot uw beschikking, waarmee u uw bezoek aan DOMOTEX USA optimaal kunt voorbereiden:

Key Visual Domotex Worldwide credit Deutsche Messe AG

Tags: DOMOTEX USA