De winkelwagen is leeg

INTERSCHUTZ verplaatst naar 14 – 19 juni 2021

interschutz verschiebung de

INTERSCHUTZ verplaatst naar 14 – 19 juni 2021. Dit besluit is genomen vanwege de huidige situatie rond het coronavirus.

De gezondheidsdienst van de regio Hannover heeft Deutsche Messe AG sterk geadviseerd om het advies van het Robert Koch-Instituut voor grote evenementen op te volgen. Dit advies omvat uitgebreide maatregelen om de veiligheid op grote evenementen te waarborgen. Het gaat onder meer om koortsmeetstations bij alle ingangen, de maatregel om deelnemers uit risicozones niet toe te laten en deelnemers die contact hebben gehad met mensen uit risicozones de toegang te ontzeggen. Dit zou resulteren in een omvangrijke toegangscontrole.

Het spreekt voor zich dat de gezondheid van onze exposanten, bezoekers en medewerkers topprioriteit is. Voor INTERSCHUTZ is het belangrijk om op te merken dat een groot deel van de exposanten en bezoekers getroffen wordt. De inzet van hulporganisaties, de autoriteiten en reddingswerkers is momenteel vereist op andere gebieden. Zo hebben veel internationale bezoekers uit de crisisregio's ons laten weten dat een bezoek aan INTERSCHUTZ 2020 niet mogelijk is.

Op basis van bovenstaande redenen is besloten om INTERSCHUTZ uit te stellen naar 2021. Wij hopen van harte dat dit besluit ook op uw steun kan rekenen. We zijn ons ervan bewust dat het uitstel werk en ongemak voor u kan betekenen en betreuren dit ten zeerste. Het goede nieuws is dan ook dat we samen kunnen uitkijken naar een sterk en succesvol INTERSCHUTZ van 14 – 19 juni 2021. De reeds bevestigde overeenkomst, alsmede uw bevestigde standlocatie blijven geldig. Dit houdt in dat u geen nieuwe aanmelding hoeft te verzorgen voor 2021.

Op de website van INTERSCHUTZ vindt u een overzicht van veelgestelde vragen (en antwoorden). 

Tags: INTERSCHUTZ