De winkelwagen is leeg

Hannover Messe Digital Days (14 - 15 juli 2020)

HM Digital Days 2020 EN 1

Ondanks de huidige wereldwijde situatie gaat de industriële transformatie onverminderd door. De Hannover Messe Digital Days staan in het teken van megathema’s als digitalisering, individualisering, klimaatbescherming en demografische verandering.

Het nieuwe tweedaagse digitale evenement geeft een overzicht van de huidige ontwikkelingen op het gebied van industrie, energie en logistiek en biedt oriëntatie voor de tijd tijdens en na de crisis.

De Hannover Messe Digital Days beginnen op 14 juli met keynotes uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de politiek, maar ook met paneldiscussies, livechats, netwerken en innovatiepresentaties. Alles draait om de vraag hoe industriële transformatie kan slagen en welke stappen de industrie moet nemen om snel te herstellen van de gevolgen van de recente wereldwijde ontwikkelingen.

Met de Digital Days creëren we een online platform voor de hele Hannover Messe -gemeenschap. We hebben de Hannover Messe dit jaar moeten verplaatsen vanwege de corona-pandemie, maar mensen moeten nog steeds leren over de nieuwste technologische producten en oplossingen en met experts uit de hele wereld praten. Want de innovaties van morgen zijn alleen mogelijk als verschillende industrieën en culturen ideeën uitwisselen.

De Digital Days draaien om thema’s die tijdens de eveneens op de Hannover Messe te zien hadden geweest; het conferentieprogramma richt zich bijvoorbeeld op onderwerpen als Industrie 4.0, kunstmatige intelligentie, slimme energie en Logistiek 4.0. Ook netwerken speelt een prominente rol: alle deelnemers aan de Digital Days kunnen op zoek gaan naar geschikte business- en samenwerkingspartners en direct contact opnemen met elkaar via de chatfunctie.

Eén van de grootste hoogtepunten is de Hermes Award-ceremonie. Voor het eerst wordt deze internationaal begeerde technologieprijs digitaal uitgereikt. Een jury onder voorzitterschap van Dr. Reimund Neugebauer, voorzitter van de Fraunhofer-Gesellschaft, koos de winnaar uit talrijke hoogwaardige inzendingen. De bekendmaking vindt plaats op 14 juli.


Aanmelden Digital Days
Als geïnteresseerde kunt u zich vanaf heden gratis aanmelden voor deelname aan de Digital Days, via deze pagina. U kunt eveneens partner worden van het evenement. Meer informatie en kosten vindt u in de onderstaande brochure.

pdfInformatie Hannover Messe Digital Days