De winkelwagen is leeg

Beursdeelname LIGNA 2021

Buehne fokusthemen

De houtindustrie staat voor grote uitdagingen. Denk aan de ontwikkeling van toekomstbestendige digitalisering, geïntegreerde productie en automatisering. Tweejaarlijks brengen ruim 90.000 professionals een bezoek LIGNA om innovatieve machines, installaties en nieuwe technologieën te ontdekken.

Wij zijn ervan overtuigd dat LIGNA in mei 2021 het platform zal zijn waar de houtindustrie weer uitgebreid zal samenkomen om innovaties te presenteren en om zaken te doen in persoonlijke interactie.

LIGNA biedt bezoekers van 10 – 14 mei 2021 de know-how, nuttige contacten en professioneel advies. De beurs geldt als perfecte marktplaats voor nieuwe contacten en zakelijke leads.

Let op: geen deelnamekosten bij annulering
Om u bij de registratie voor LIGNA 2021 zekerheid te bieden, is besloten af te zien van het recht om u 25% van de deelnamekosten in rekening te brengen in het onwaarschijnlijke geval dat Deutsche Messe AG het evenement annuleert, herschikt, uitstelt of verkort voordat de beurs begint, in tegenstelling tot de bepalingen van artikel 8.2.1 en 8.2.2 van de deelnamevoorwaarden LIGNA 2021.

De planning van de hallen zal naar verwachting in de medio september 2020 beginnen.

Vroegboekkorting tot 31 juli 2020
Wilt u als exposant deel uitmaken van LIGNA 2021? Maak dan gebruik van de vroegboekkorting. Als u zich uiterlijk 31 juli 2020 aanmeldt, dan wordt de basisprijs, indien u geen tweejarig deelnamecontract heeft, tijdelijk verlaagd naar 215,00 euro/m².

Informatie voor deelname: