De winkelwagen is leeg

Persconferentie EMO 2013 in Bosch en Duin.

emo 2013


Wij willen u graag informeren over de EMO 2013 in Hannover, ’s werelds grootste beurs voor productietechnieken voor de metaalbewerking, van 16 t/m 21 september 2013!
Waar: Restaurant De Hoefslag.  Vossenlaan 28, 3735 KN
Bosch en Duin. Tel.   +31 (0)30 - 225 10 51
Wanneer: Woensdag 29 mei 2013 om 11.00


In 2013 wordt Hannover opnieuw het middelpunt van de wereld van metaalbewerking. Exposanten en bezoekers vanuit de hele wereld en uit alle branches van de metaalbewerking komen naar de EMO Hannover. Met zo'n 60% buitenlandse exposanten is EMO de meest internationale beurs voor metaalbewerking ter wereld. Exposanten zien de EMO als ideaal platform om de nieuwste innovaties de onthullen. Circa 4 maanden voor aanvang van de EMO 2013, doen al meer dan 2.100 exposanten mee uit 42 landen die samen meer dan 180.000m2 gereserveerd hebben.

Namens de VDW (Verein Deutscher Werkzeugmaschinenfabriken e.V.) informeert de heer Christoph Miller, directeur EMO u over de laatste stand van zaken en de nieuwste ontwikkelingen. Van de Deutsche Messe AG is de heer Oliver Frese aanwezig. Uw gastheer op deze dag is de heer Victor Koppelaar van Hannover Consultancy.
Onze gastsprekers zijn de heer Bram de Koning, directeur CELLRO die zijn ervaring belicht als exposant, de heer Jan van Loenhout, technische manager Holmatro, Branche Manager FPT(Federatie Productie Technology) en de heer Robert Nefkens, Directeur Hembrug Machine Tools, die namens Vimag/GFM hun visie geven op de EMO.     Wilt u meer weten of graag aanwezig zijn bij deze persconferentie? Neemt u dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u meer weten over de beurs EMO Hannover? Klik dan hier.