De winkelwagen is leeg

Hannover Consultancy presenteert u de DOMOTEX beurzen!

DOMOTEX worldwide events

Niet alleen in Hannover, maar ook in de rest van de wereld timmert de Deutsche Messe hard aan de weg om zich op nieuwe markten te begeven en haar succesvolle DOMOTEX formule uit te breiden. De DOMOTEX asia/CHINAFLOOR, DOMOTEX Middle East en de onlangs toegevoegde DOMOTEX Russia geven de internationale handel op het gebied van vloeren een absolute boost.

Voor exposanten is het participeren aan één van deze beurzen zeker een must indien men zijn business wil uitbreiden in opkomende markten. De DOMOTEX beurzen zijn namelijk de grootste op het gebied van vloeren in hun regio. De gehele branche komt hier samen en door een grote naamsbekendheid en een uitgekiende bezoekersmarketing weten inkopers, distributeurs, resellers en agenten de weg naar de beurzen goed te vinden. Tevens krijgt u als exposant een goed beeld van de lokale markt en concurrentie.

Als vertegenwoordiging zijn wij het aanspreekpunt voor Nederlandse bedrijven en bezoekers voor alle DOMOTEX beurzen wereldwijd. We beschikken over uitstekende internationale contacten en zijn u graag behulpzaam, bij de voorbereiding en uitvoering van uw beursdeelname.

Wij zijn ervan overtuigd dat samen met alle ter beschikking staande digitale communicatiemiddelen van nu, persoonlijk contact van wezenlijk belang is. Een beursdeelname, of bezoek is één van de weinige momenten waar persoonlijk contact, vooral met internationale contacten, mogelijk is.

Heeft u vragen over uw beursdeelname of beursbezoek neemt u contact op met:
Victor Koppelaar
Terry van de Berg
Meghan Schenau

Telefoonnummer: + 31 184 69 30 50
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Brochure DOMOTEX worldwide events
Bekijk hier alle beurzen op het gebied van 'Floorcovering'.