De winkelwagen is leeg

Zakelijke kansen in het golfgebied

dubai

Graag wijzen wij op de ICT-zakenreis van onze partner GPI Consultancy. Voor veel ICT-bedrijven liggen er uitstekende kansen in het Golfgebied. De regio investeert aanzienlijk in en de vraag naar westerse technologie, producten en creativiteit is groot. Van 21 t/m 24 oktober 2013 wordt daarom door GPI Consultancy is samenwerking met het Ministerie van Buitenlandse Zaken een ICT-zakenreis naar Dubai georganiseerd. Deze reis is bedoeld voor Nederlandse producenten van software en voor ICT-dienstverleners. Wellicht ook voor u interessant.

 

Interessante nieuwe exportmarkten
Het Golfgebied biedt interessante zakelijke kansen, zoals in Saudi-Arabië of in de Verenigde Arabische Emiraten, waaronder Dubai. Deze landen hebben de economische recessie reeds achter zich gelaten. Er liggen hierdoor kansen voor Nederlandse ICT-ondernemingen op diverse terreinen, zoals corporate solutions, mobile applications, gaming, onderwijs, gezondheidszorg en security.

 

ICT-zakenreis: oriëntatie plus netwerkmeetings!
Om een impressie van de regio te verkrijgen is gekozen voor Dubai, de aantrekkelijke 'gateway' van deze regio. De reis vindt plaats tijdens de jaarlijkse Gitex, met 140.000 bezoekers de grootste ICT-beurs van het Midden-Oosten en Golfgebied. Er zullen ruim 3500 exposanten zijn, afkomstig uit zo’n 80 landen. Een toegangsticket, geldig voor de gehele vijfdaagse beursperiode, is bij de reissom inbegrepen. Ook netwerkbijeenkomsten maken deel uit van deze reis en deze zullen uitgevoerd worden in samenwerking met lokale partners. Meetings op het Nederlandse Consulaat en met Nederlandse ICT-ondernemers, werkzaam in de regio, staan hiertoe op de agenda. Het karakter van deze reis is informeel, inclusief aandacht voor culturele onderwerpen. Een stadstour of een woestijnsafari behoren tot de mogelijkheden.

 

Deelname en mogelijkheden
De deelnamekosten voor deze bijzondere zakenreis zijn laag. Het programma van de reis (inclusief een overzicht van de ICT-markten in het Golfgebied) vindt u hier. Optioneel kunnen ook relevante meetings met potentiële klanten verzorgd worden; hiervoor wordt door lokale consultants de markt in Qatar, Saudi-Arabië, Abu Dhabi, Kuwait, Bahrain en Oman benaderd. Tevens zijn door GPI Consultancy reeds een aantal lokale ICT-dienstverleners geselecteerd. Deze Arabischsprekende groep heeft ervaring op gebieden zoals mobiele applicatie ontwikkeling, software ontwikkeling en R&D. Zij kunnen Nederlandse software aanpassen aan de eisen van de Arabische markt (lokalisering).

 

Geïntereseerd? Neem contact op met:
GPI Consultancy
drs Paul Tjia (managing director)
Postbus 26151
3002 ED Rotterdam
Tel: 010-4254172
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Web: www.gpic.nl  
Twitter:   twitter.com/PaulTjia  
LinkedIn:  nl.linkedin.com/pub/paul-tjia/1/445/958